Przywitaj się tutaj!
-
erikson
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 1000 rr repsol
- Rok produkcji: 2005
-
350ts
Witam... mam na imię Krzysiek, jednośladami poruszam się od 1977 także trochę wiekowy jestem - 54 wiosny.
Hondę sc 28 kupiłem niedawno i liczę na fachową pomoc w prawidłowej eksploatacji tego sprzęta bo mam parę pytań na początek a nie chcę ,,wyłamywać otwartych drzwi,,.
Pozdrawiam wszystkich userów tego Forum - szerokiej i bezpiecznej drogi.
Hondę sc 28 kupiłem niedawno i liczę na fachową pomoc w prawidłowej eksploatacji tego sprzęta bo mam parę pytań na początek a nie chcę ,,wyłamywać otwartych drzwi,,.
Pozdrawiam wszystkich userów tego Forum - szerokiej i bezpiecznej drogi.
-
350ts
Jawcia, którą mam od nowości/87 stoi /i jeździ/ obok Hondzi która jest poprawiana ,,elektrycznie,, bo ma swoje ,,angielskie,, niedomagania ale jestem dobrej myśli że...pomożecie w tym temacie.Czarny pisze:350ts, po nicku widać że sentyment chyba do Jawy pozostałWitamy witamy
Mam szacunek do Jawy która nauczyła mnie jak się poruszać po naszych drogach - dlatego ma u mnie dożywotnią emeryturę, a jej ,,wybitne,, hamulce i pancerne oponki barumki wyrobiły we mnie ,,abs,, podczas hamowania obydwoma heblami
- Czarny
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
Jawcia, którą mam od nowości/87 stoi /i jeździ/ obok Hondzi która jest poprawiana ,,elektrycznie,, bo ma swoje ,,angielskie,, niedomagania ale jestem dobrej myśli że...pomożecie w tym temacie.
Mam szacunek do Jawy która nauczyła mnie jak się poruszać po naszych drogach - dlatego ma u mnie dożywotnią emeryturę, a jej ,,wybitne,, hamulce i pancerne oponki barumki wyrobiły we mnie ,,abs,, podczas hamowania obydwoma heblami
[/quote]
Czyli hamowanie opanowane
/ w jakim malowaniu ta CBR-yy??
poka foty fajera, noi Jawy 
Czyli hamowanie opanowane
-
350ts
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
350ts pisze:Foty mogę pokazać /wieczorkiem/ tylko nie wiem czy w tym wątku aby nie śmiecić w temacie powitań.
Witam 350ts tu masz odpowiedni dział do pochwalenia się swoimi maszynami http://forum.fireblade.pl/moj-fireblade ... i-vf17.htm
pozdrawiam szerokości i przyczepności
-1--2--klama i guma haha