Witam.
Miałem do jesieni ubiegłego roku CBR 600 i kupiłem od tego goscia z alegro uchwyt dla plecaczka. Kupiłem otwarty bo zamknięty przy chowaniu się za owiewke przeszkadza.
Jazda z pasażerem z takim uchwytem jest zajebista.Jeśli jedziesz z kimś kto na zakretach robi podobnie jak ty to masz wrażenie,ze jedziesz sam.Ja z pasażerem po drodze dwukierunkowej i górskiej,kretej miejscami jechałem ponad 200 km/h.
jedna tylko uwaga-zamów u goscia uchwyt z mocowaniem na wszystkie sruby twojego baku.
Uchwyt dla plecaczka
-
Purdzia
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
U mnie z 7 śrub tak naprawdę tylko 3 mocowały korek do zbiornika-czyli jena na górze i dwie na dole,a reszta była na ozdobę,czyli przykręcona tylko do aluminiowej obramówki korka. Przy mocowaniu na 5 śrub uchwyt pasażera spełnia dobrze rolę,lecz ja wyprowadzając moto z garażu szarpnąłem uchwytem do góry i ta obramówka mi pękła w miejscu śruby. widziałem u niektórych uchwyty na wszystkie śruby,więc myślę,że jest to wykonalne.
[ Dodano: Czw Maj 02, 2013 6:26 pm ]
Wykręć korek u siebie i będziesz wiedział wszystko.
[ Dodano: Czw Maj 02, 2013 6:26 pm ]
Wykręć korek u siebie i będziesz wiedział wszystko.