Mam 19lat śmigam już kilka dobrych latek (9) wybieram 3 motocykl a 5 sprzęt licząc komarki. Ostatnie kilosy wybiłem na GS 500 w nakedzie, sprzęt po 2miesiącach stał się dla mnie słaby a po sezonie pod względem "sportowym" wykorzystałem go chyba na maksa. Dlatego też teraz postanowiłem kupić sprzęt na co najmniej 2 sezony! W oko wpadła mi CBR F3 i CBR RR SC33 w której już się zakochałem. Niestety mam dylemacik ponieważ wolałbym RRkę, ale nie wiem czy ogarnę. W kolejnym moto zależy mi na w miarę wygodnej pozycji (jak na sporta) (mojej nie plecaka!) ;D , zwrotności (np. w korkach bo nie lubię w nich stać
CBR 600 F3 LIFT czy CBR 919 RR SC33
-
Ziommm1188
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
CBR 600 F3 LIFT czy CBR 919 RR SC33
Witam wszystkich!!
Mam 19lat śmigam już kilka dobrych latek (9) wybieram 3 motocykl a 5 sprzęt licząc komarki. Ostatnie kilosy wybiłem na GS 500 w nakedzie, sprzęt po 2miesiącach stał się dla mnie słaby a po sezonie pod względem "sportowym" wykorzystałem go chyba na maksa. Dlatego też teraz postanowiłem kupić sprzęt na co najmniej 2 sezony! W oko wpadła mi CBR F3 i CBR RR SC33 w której już się zakochałem. Niestety mam dylemacik ponieważ wolałbym RRkę, ale nie wiem czy ogarnę. W kolejnym moto zależy mi na w miarę wygodnej pozycji (jak na sporta) (mojej nie plecaka!) ;D , zwrotności (np. w korkach bo nie lubię w nich stać
) i tego by masą nie sprawiał wrażenia wielkiej furgonetki (nie oczekuje roweru ale tira też bym nie chciał
), o mocy nie wspominam bo wiadomo że czym więcej tym dłużej u mnie zagości a i spalanie niby Fajer ma mniejsze co też by cieszyło
. Jeśli napisałem gdzieś jakieś farmazony to wybaczcie (godzina ;D) z góry dzięki za odpowiedzi. LEWA!!
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
jeżeli chodzi o zwrotność poręczność to napewno F3 będzie lepsze i wygodniejsze, mialem F3 i teraz 929 to jest masakra 929 w ogole nie ma skrętu hehe a ostatnio jeździłem F3 to fajnie dało sie manewrowac na placu między autami. do winkli i szybszej jazdy będzie pewnie lepsza RR, mi się wydaje że jak trafi ci się ładna gdzieś w okolicy F3 to kupuj F3 jak się znajdzie ładna RR to kupuj RR bo wydaje mi się że z obu motocykli będziesz zadowolony a F3 wbrew pozorom wcale nie jest wolna i jak ktoś ogarnia to i za RR pogoni bez jakichś większych problemow
-
Ziommm1188
- Motocykl: