Przywitaj się tutaj!
-
maciek7202
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich forumowiczów, z uwagi na to, że jestem nowy chciałbym się przywitać, niestety nie mogłem znaleźć tego działu i robię to dopiero teraz
Nazywam się Maciek jestem z okolic Lublina a dokładnie ze Świdnika. Latam na 954, którą kupiłem 3 dni temu
Wcześniej było f4
Pzdr
Powitac
Siema, nie znalazlem odpowiedniego dzialu zeby sie przywitac, lat 24 z motocyklami od dziecka,
-pierwszy poważny po zdobyciu lejców gsxr 1100 '91 161kuca niestety był pechowy wyłożyłem na nim dwa razy w ciągu roku druga wykłądka poważniejsza złamanie z przemieszczeniem kości udowej do tej pory mam druty w nodze,
-drugi DR650 fajna zabawka do orki w polu niestety się psuł i trzeba było sprzedac
-trzeci ... CBR 900 '98 do dziś i to chyba był najlepszy wybór
Na forum znalazłem się po to żeby dowiedziec się czegoś więcej o fajerach jak to mówia mądry czlowiek uczy się cale życie
Pozdro
-pierwszy poważny po zdobyciu lejców gsxr 1100 '91 161kuca niestety był pechowy wyłożyłem na nim dwa razy w ciągu roku druga wykłądka poważniejsza złamanie z przemieszczeniem kości udowej do tej pory mam druty w nodze,
-drugi DR650 fajna zabawka do orki w polu niestety się psuł i trzeba było sprzedac
-trzeci ... CBR 900 '98 do dziś i to chyba był najlepszy wybór
Na forum znalazłem się po to żeby dowiedziec się czegoś więcej o fajerach jak to mówia mądry czlowiek uczy się cale życie
Pozdro