Łożyska główki ramy JMT
- Lodzia
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GIXER 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
-
adamek52
- Motocykl: CBR900RR
- Rok produkcji: 0
haha dokładnie szczególnie ten cbrstreet, nabijacz postów nie ma nic mądrego do powiedzenia, ale coś tu próbuje mi dopiec, ale bez spiny na święta 
nie chodziło mi o to żeby było jak najtaniej tylko tanio i dobrze, dlatego pytam czy np jmt jest dobrą alternatywą, jakbym chciał zrobić najtańszym kosztem i byle jak, to bym nawet nie pytał tylko kupił
Pozdrawiam
nie chodziło mi o to żeby było jak najtaniej tylko tanio i dobrze, dlatego pytam czy np jmt jest dobrą alternatywą, jakbym chciał zrobić najtańszym kosztem i byle jak, to bym nawet nie pytał tylko kupił
Pozdrawiam
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
konon312 czemu uważasz że all balls są badziewne?mam założone takie 3 lata temu i wszytko ok ( nic nie musiałem z nimi robić) a założył mi je Nasz forumowy mechanik cziken któremu ufam i wiem że badziewia by mi nie założył.konon312 pisze:tzn ludzie zakładają szajsowate all ball'sy i jeżdzą na tym i nie narzekają.
Co do tematu to rok temu założyłem w gs 500 mojej dziewczyny łożyska JMT wszystko jest ok. A z moich doświadczeń larsson ma ogólnie dobre części i chłamem nie handluje.
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
chłopie chciał byś mieć tyle postów coadamek52 pisze:haha dokładnie szczególnie ten cbrstreet, nabijacz postów nie ma nic mądrego do powiedzenia, ale coś tu próbuje mi dopiec, ale bez spiny na święta
Pozdrawiam
-1--2--klama i guma haha
-
michal_beny
- Motocykl: 929
Chciałem odświeżyć temat co do kompletu łożysk JMT. Czy zdadzą one egzamin w mojej 929? Pytam bo Larson ma w ofercie JMT za 98 zł i inny komplet made in Japan za 148 zł. Różnica dość spora więc nasuwa się pytanie czy dobrze zrobię jak założę JMT? Gdzieś wyczytałem że JMT tylko pakuje/kompletuje zestaw po czym sprzedaje jako komplet tylko jakiej firmy?
Proszę o opinie co do tych łożysk (dodam od razu że dolny uszczelniacz niestety nie nadaje się już więc opcja dokupienia samych łożysk odpada).
Proszę o opinie co do tych łożysk (dodam od razu że dolny uszczelniacz niestety nie nadaje się już więc opcja dokupienia samych łożysk odpada).
-
michal_beny
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
Ja jak zmieniałem łożysko to brałem stare do sklepu typowo z łożyskami dobrałem TIMKENA za około 110zł jak miałem w ręce stare jakiś chinol nie pamiętam oznaczenia coś MTM jakoś tak a to nowe TIMKENA to różnica była kolosalna cena 110zł do sc28 była porównywalna z tymi all bals z allegro . Jak bym miał wymieniac ponownie to tez tylko w sklepie z łożyskami jakieś z górnej półki
-
michal_beny