Witam. Kolega szukający pierwszego motocykla napalił się na ową Hondę:
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-f-i3109537758.html
I tu pytanie czy ktoś zna ten motocykl? Lipa tak 500km jechać po minę. Za każde uwagi będę wdzięczny, pozdrawiam.
CBR600 czy ktoś zna ten motocykl
-
Skucior
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR929 FireBlade
- Rok produkcji: 2000
- scitec2
- Motocykl: 900RR sc33
- Rok produkcji: 1997
tashekcn
za 4 tyś można wyczaić całą w oryginale, a nie taki kibel... za 3 tyś to tak. Napewno to nie jest `93, ponieważ ma inny amor tylny i sety pasażera- jest to 92, moze 91.
za 4 tys w oryginale to ciężko te moto dalej dobrze trzymają cenę, f1 chodzą po 3 tys za fajna f2 według mnie min 4.5 tys. Rok temu sprzedałem F3 95r za 6.800zl a nie była najdroższa na allegro:)
za 4 tyś można wyczaić całą w oryginale, a nie taki kibel... za 3 tyś to tak. Napewno to nie jest `93, ponieważ ma inny amor tylny i sety pasażera- jest to 92, moze 91.
za 4 tys w oryginale to ciężko te moto dalej dobrze trzymają cenę, f1 chodzą po 3 tys za fajna f2 według mnie min 4.5 tys. Rok temu sprzedałem F3 95r za 6.800zl a nie była najdroższa na allegro:)
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
CBR w taki mkolorze ... łooo Panie
Ale to juz rzecz gustu.
Tez mialem F3 nie do za je ba nia .
Może ten Twoj znajomek poszukać jakiejś bez owiewek ( chociaz wolał bym osobiscie kupic z owiewkami i jak ma byc do nauki to je poprostu sprzedać )
I kupic np jakąs delikatna klatkę ( jak to ma byc pierwsze moto! )
Pozdro
Ale to juz rzecz gustu.
Tez mialem F3 nie do za je ba nia .
Może ten Twoj znajomek poszukać jakiejś bez owiewek ( chociaz wolał bym osobiscie kupic z owiewkami i jak ma byc do nauki to je poprostu sprzedać )
I kupic np jakąs delikatna klatkę ( jak to ma byc pierwsze moto! )
Pozdro