Witam mam pytanie chce zamontować jak w temacie pady do sc 57 2004 rok,proszę o opinie jakiej firmy i jak to zrobić bo z tego co sie dowiedziałem to tzreba wiercić otwory.
Chciałem również zapytac jaki alarm założyc do tego modelu,żeby był z odcieciem zapłonu bo jeden facet zaproponował mi taki można powiedzieć straszak tylko bez odcięcia,gość chyba raczej nie montował w motorach albo ma małe pojęcie, z góry dziekuje za info.
Crash Pady
-
jaro
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 0
-
Lokongo
- Motocykl: CBR1000RR
Re: Crash Pady
Tez szukalem crashpadow przy ktorych nie trzeba wiercic owiewki i jedyne jakie udalo mi sie znalezc to PWL znajdziesz ich wyroby na allegro a zaplacilem chyba 290 pln. Co do alarmu to chetnie przeczytam co inni ludzie na forum napisza. Pozdrojaro pisze:Witam mam pytanie chce zamontować jak w temacie pady do sc 57 2004 rok,proszę o opinie jakiej firmy i jak to zrobić bo z tego co sie dowiedziałem to tzreba wiercić otwory.
Chciałem również zapytac jaki alarm założyc do tego modelu,żeby był z odcieciem zapłonu bo jeden facet zaproponował mi taki można powiedzieć straszak tylko bez odcięcia,gość chyba raczej nie montował w motorach albo ma małe pojęcie, z góry dziekuje za info.
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
-
wlodek23cbr
- Motocykl: cbr 1000 rr
witam jam mam w swojej cbr crashpady LSL nie trzeba wiercic sa rozne kolory na www.scigacz.pl znajdziesz
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
05
witam koledzy, mam pytanie odnosnie czy mocowanie crasch padow z 06 roku beda posawac do 05 w sc57. szukalem na necie ale mam tylko LSL ale sa za drogie ponad 550 zl. moze ktos wie gdzie mozna kupic cos za mniejsza kaske....
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- daniello22
- Motocykl: ******
Miałem pierwotnie crash-pady pewnej niemieckiej firmy której nazwy teraz nie pamiętam, jest to nie istotnefabiq pisze:tylko czy taki crashpad zamocowany jedna sruba do ramy na przedluzonym ramieniu nie zmieni swojego miejsca pobytu w razie paciaka? mysle ze jest to takie klejenie silnika na poxipol - i tak sie CENZURA
Jakiekolwiek przedłużanie ramienia bedzie pogarszało właściwości...Chodzi o to żeby się ładnie strał przyjmując energię z uderzenia a nie wygiął czy połamał...
Obecnie mam założone dłuższe walcowe na krótkiej śrubie,ale mam nadzieję że nie bedę miał okazji opisywać jak się sprawdzają
- JUNIORlu
- Motocykl: CBR 1000RR
Jesli chcesz tanim kosztem i nie chodzi ci o logo producenta, masz kogos z tokarką to kup sobie ertalon i jesli masz troszke zmyslu technicznego to bez problemu pomiezysz dlugosci. Wielu moich znajomych ma wlasnie takie crasze. Niejednokrotnie zdawaly egzamin bo ertalon wlasnie sie sciera a nie peka. Mnie do mojego moto wyszlo 100zl ze wszystkim. Zrobilem sobie kapke dluzsze. Moze gozej wyglada ale mozna moto polozyc podniesc bez zadnej ryski.
- babyy82
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 7
Moglbys dac jakies foto tego jak ci to wyszlo. Lub jakis opisik w ktorym miejscu mocowales, w jaki sposob i jaka masz dlugosc tych craszow.Zrobilem sobie kapke dluzsze. Moze gozej wyglada ale mozna moto polozyc podniesc bez zadnej ryski.
Jestem wlasnie na etapie robienia sobie i chetnie cos sie dowiem lub wymienie spostrzezenia.