ten zestaw jest dobry cena też jest ok i lepiej brać ten niż zvsebax777 pisze:albo jeszcze takie coś jeśli zvmx
http://allegro.pl/zestaw-...2998780580.html
tylko które zębatki lepsze?
NAPĘD !
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Ja zawsze dbam o napęd,a z jazdą jest tak,że każda prosta korci żeby dać na koło, resztę sam sobie dopowiedz
Na 100% będę musiał wymienić,choć nie wisi jak psu jajca
i naciągu została jeszcze połowa, ale z moja jazda przy tej jakości napędu to długo nie pociągnie 
" Zabija Nas to co najbardziej Kochamy..."
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
no to co innego to musisz myśleć nad wymianą żeby Ci szkód nie narobiło jak pęknie albo tobie krzywdy nie zrobiłoRafał_S pisze:Ja zawsze dbam o napęd,a z jazdą jest tak,że każda prosta korci żeby dać na koło, resztę sam sobie dopowiedzNa 100% będę musiał wymienić,choć nie wisi jak psu jajca
i naciągu została jeszcze połowa, ale z moja jazda przy tej jakości napędu to długo nie pociągnie
Oddam nerkę za cbr :)
-
Darkness
- Motocykl: Fireblade 954rr
- Rok produkcji: 2002
Ja w tym roku zrezygnowałem z gotowych kompletów i postanowiłem złożyć coś po swojemu-
Łańcuch złoty EK ZVX2 QX (gosciu zrobil mi zajebista cene 410zl) , ( w wiekszosci sklepow cena dochodzi prawoe do 6stówek)
Zebatka przód sunstar
Zebatka tyø Supersprox stealth
:D
Mam nadziej ze zebatka supersproxa w koncu dojdzie... bo ostatnio bardzo ciezko gdziekolwiek w PL zamowic 530 , w kazdym razie zamowiona i czekam az dojdzie:)
Łańcuch złoty EK ZVX2 QX (gosciu zrobil mi zajebista cene 410zl) , ( w wiekszosci sklepow cena dochodzi prawoe do 6stówek)
Zebatka przód sunstar
Zebatka tyø Supersprox stealth
Mam nadziej ze zebatka supersproxa w koncu dojdzie... bo ostatnio bardzo ciezko gdziekolwiek w PL zamowic 530 , w kazdym razie zamowiona i czekam az dojdzie:)
Blady 954 HA HA