Fabryczne opony w cbr sc44 929
-
drobson
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
-
pepus11
- Motocykl: Vtr 1000f
- Rok produkcji: 0
Jak gosciu hamowal tylem na takim moto to moze w ogule nie wiedział ze lancuch sie smaruje
czy tez naciaga ,mogl sie przedwczesnie zuzyc . klocki to jak ja jeszcze mialem moto wystarczaly mi na 6 - 8 tus km , oczywiscie dobre klocki , bo na chinolach jakie mialem w f4 zrobilem 10 tys i prawie sie nie zuzyly
ale twarda reka musiala byc . Opona przednia u mnie ok 8 -10 tys w zaleznosci jaka . Czasem jak moto stoi kilaka lat i nie jest duzo jezdzone to taki przebieg jest mozliwy , ale sa to bardzo rzadkie przypadki
. A pochwal sie ile dales za ta 929
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
http://forum.fireblade.pl/topics17/w-ko ... t11259.htm
zobacz mojego tez nie wierzylem w przebieg mojego ale koles mial ja prawie od nowosci prawie nic nie robil zacytuje "po co przy takim przebiegu" 23 tys mial jak kupowalem ale naped filtr powietrza oryginal i jeszcze pare rzeczy jak np kolektory zobacz jakie swiecace sa u mnie.
twoj wyglada dobrze na normalnie uzywanego tak 40-50 tys pewnie ma
zobacz mojego tez nie wierzylem w przebieg mojego ale koles mial ja prawie od nowosci prawie nic nie robil zacytuje "po co przy takim przebiegu" 23 tys mial jak kupowalem ale naped filtr powietrza oryginal i jeszcze pare rzeczy jak np kolektory zobacz jakie swiecace sa u mnie.
twoj wyglada dobrze na normalnie uzywanego tak 40-50 tys pewnie ma
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
no wiesz. jak dbasz tak masz, a jak handlarze autami robią auto zadbane ale przebieg grubo powyzej 200 tys to sie robi 120 albo max 140 tys
niedlugo będziemy jechali z kumplem dla niego po 929 co ma najechane 50 tys ale jest wszędzie czysciutka półka główka ramy wypełnienia bez rysek nawet, wiec wiesz
wiesz ja bym ci szczerze radził JEŹDZIJ I DO GŁOWY NIE BIERZ.
niedlugo będziemy jechali z kumplem dla niego po 929 co ma najechane 50 tys ale jest wszędzie czysciutka półka główka ramy wypełnienia bez rysek nawet, wiec wiesz
wiesz ja bym ci szczerze radził JEŹDZIJ I DO GŁOWY NIE BIERZ.