Fabryczne opony w cbr sc44 929
-
drobson
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Na tyle mam klocki nissin i są już do wymiany, przód jest jeszcze conajmniej na 2 sezony może jeden a firma to nie wiem bo nie mogę zobaczyć. Tarcze przednie bez żadnego rantu, tylna ma troszkę rant, ale chyba przez to , że na zużytych klockach była jeżdżona cebra. Mam żółte malowanie i jest w bardzo dobrej kondycji, jedyny mankament to zdarta naklejka podczas transportu, silnik suchy żadnego pocenia się fabryczne rączki praktycznie zero zużycia. Postaram sie dzisiaj zdj zapodać. Pozdr
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
tak łancuch był złoty popatrz sobie zdjęcia ze starych tetsów z gazet itp.
a co do rantu na tarczach to wiesz no jeżeli bzyk był jeżdzony po ulicy nie torze to raczej nie powinno być rantu ale to wiele zależy jak kto jeździ jak ktoś wali guma i stopal na zmiane to wiadomo ze i naped szybciej sie zuzyje czy tarcze, niz jak ktoś jeździł "normalnie" ja w tej chwili mam 32 tys km i najmniejszego rantu nie wyczuwam palcami na tarczach. u ciebi musial ktos chyba duzo tylnym hamowac
tylko po co hehe
a co do rantu na tarczach to wiesz no jeżeli bzyk był jeżdzony po ulicy nie torze to raczej nie powinno być rantu ale to wiele zależy jak kto jeździ jak ktoś wali guma i stopal na zmiane to wiadomo ze i naped szybciej sie zuzyje czy tarcze, niz jak ktoś jeździł "normalnie" ja w tej chwili mam 32 tys km i najmniejszego rantu nie wyczuwam palcami na tarczach. u ciebi musial ktos chyba duzo tylnym hamowac
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0