cbr 954 ...custom ?
- Grzester
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57B
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
heh a tam taki mały sponsor .. nie żartuje oczywiście ... bidony rowerowe mają ładny kształt, proporcje itp. idealnie nadają się na zbiorniczek wyrównawczy. Wspawałem na dole bidonu wejście pod wężyk, a nadmiar będzie wyrzucany w razie "W" przez ustnik ....
Na dniach biorę się za spawanie klaty...ale na razie czasu brak na swoje moto ...
Na dniach biorę się za spawanie klaty...ale na razie czasu brak na swoje moto ...
postanowiłem połączyć klatkę pod kolektorem, moto jest o 1,5 cm niższe, dokładnie o grubośc rurki ... zobaczymy jak to bedzie sobie radziło z progami itp ...
wstępnie pospawana ... teraz tylko zdemontować i wszystko ładnie zaląć ... następnie podkład i trzeba wymyśleć jakieś ciekawe malowanie ....
rury główne to 3/4 cala a łączniki to 1/2 cala ... za crasz pady, posłuzyły stare LSL'e .... moto leży ładnie na glebie, teraz jedynie musze dorobiś crasze na ośki kół i bedzie się ładnie ślizgało po asfalcie ....

wstępnie pospawana ... teraz tylko zdemontować i wszystko ładnie zaląć ... następnie podkład i trzeba wymyśleć jakieś ciekawe malowanie ....
rury główne to 3/4 cala a łączniki to 1/2 cala ... za crasz pady, posłuzyły stare LSL'e .... moto leży ładnie na glebie, teraz jedynie musze dorobiś crasze na ośki kół i bedzie się ładnie ślizgało po asfalcie ....

-
burnfeel
- Motocykl: CBR 929 RR>>ZX10R>GSXR1000 K6
- Rok produkcji: 0
maatiaas co z kasą za popekana opone co mi sprzedales ? dalej czekam
jestes oszust i tyle.W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j z tego forum
[ Dodano: Sob Sty 26, 2013 1:02 pm ]
to dla przypomnienia
http://forum.fireblade.pl/topics2/uwaga ... t10543.htm
jestes oszust i tyle.W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j z tego forum
[ Dodano: Sob Sty 26, 2013 1:02 pm ]
to dla przypomnienia
http://forum.fireblade.pl/topics2/uwaga ... t10543.htm
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
burnfeel, chłopie zapomniałem o Tobie, pół roku minęło, myslałem że skopciłeś tą gumę ...
, na wiosne potrzebna mi jakaś guma, to wezmę ją od Ciebie... nie pieklij się ...
misiopajur,
rury 3/4 cala to właśnie czarna rura gruboscienna bezszwowa, natomiast łaczniki 0/5 cala właśnie pochodzą ze starej instalacji ....
klatka miała być delikatna o klasycznym wzorze, tuż przy plastikach, nie potrzebuje multum rozpórek i wzmocnień jak to w motocyklach stricte pod stunt .... .... osobiście na żywo bardzo mi się podoba, pomaluje ją w akcencie całego motocykla, malowanie wkomponuje ją w całą bryłę, teraz razi rdzą i nieoszlifowanym spawem, ale to jedynie przymiarki ....
misiopajur,
rury 3/4 cala to właśnie czarna rura gruboscienna bezszwowa, natomiast łaczniki 0/5 cala właśnie pochodzą ze starej instalacji ....
klatka miała być delikatna o klasycznym wzorze, tuż przy plastikach, nie potrzebuje multum rozpórek i wzmocnień jak to w motocyklach stricte pod stunt .... .... osobiście na żywo bardzo mi się podoba, pomaluje ją w akcencie całego motocykla, malowanie wkomponuje ją w całą bryłę, teraz razi rdzą i nieoszlifowanym spawem, ale to jedynie przymiarki ....