Mój mail: kamcios5@wp.pl
Dzięki
heh ,nie........,jeden mi wlasnie pisal na pw że kupil taka "myk blache "na allegro.....i nienadaje sie kompletnie do niczego!!!!!!! nawet nie przytzyma tablicy na zamknietej,a na otwartej buja sie jak szmata ...........podobno kompletnie do dupy.......bmd pisze:Na alledrogo znalazłem myk-blache. To będzie to co miałeś w 954?

i zapomniałeś o 2pkt karnych.Czarny pisze:co chodzi o tablice to najmądrzejszy pomysł jest ten najgłupszykiedyś spotkałem typa który latał z tablicą zaklejoną czarną taśmą izolacyjną..
przypałowo ale jak zatrzymają cię grozi ci tylko 100zł mandat za zakrywanie rej. a tłumaczysz się tym że na parkingu łepki ci zakleiły
dowodu nie moga ci zabrać.

Noo jeden z naszych forumowych kolegów kiedyś mnie zaskoczył pomysłowościa zakrycia numerów na tablicy - BŁOTEMCzarny pisze:Irmscher, taka myk blacha napewno bajer fajnyale niektórzy nie kombinują z jakimiś tam silniczkami..itd
.. można też mieć brudną(strasznie
) tablice..z której jak trafimy na psa człowieka to możemy sie wytłumaczyć i wyczyścić przy nim..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość