Samochody Inspekcji Transportu Drogowego wyposażone w radary weszły do służby w polowie listopada tego roku.
Białystok:
czarny Ford Focus WE 582CW
czarny Ford Mondeo WE 592CW
Bydgoszcz:
czarny Ford Mondeo WE 576CW
Gorzów Wielkopolski:
srebrny Ford Focus WE 580CW
srebrny Ford Mondeo WE 591CW
Katowice:
czarny Ford Mondeo WE 578CW
czarny Ford Focus WE 585CW
Kraków:
granatowy Ford Focus WE 589CW
srebrny Ford Mondeo WE 593CW
Lublin:
czarny Ford Mondeo WE 579CW
granatowy Ford Focus WE 586CW
Łódź:
srebrny Ford Focus WE 587CW
srebrny Ford Mondeo WE 590CW
Poznań:
srebrny Ford Mondeo WE 577CW
granatowy Ford Focus WE 581CW
Warszawa:
granatowy Ford Mondeo WE 575CW
srebrny Ford Focus WE 584CW
czarny Ford Focus WE 595CW
Wrocław:
granatowy Ford Mondeo WE 574CW
srebrny Ford Focus WE 583CW
Rzeszów:
czarny Ford Focus WE 588CW
czarny Ford Mondeo WE 594CW
Wykaz mobilnych fotoradarów
-
r666
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
ja mondeo na we w sierpniu do 250 pociągnąłem ale już 280 nie dało rady i odpuściło;) mandatu nie dostałem jak do tej pory a więc git;)
ale z tego co wiem w tych samochodach mają dobry sprzęt wideo. Nie muszą jechać bezpośrednio za tobą a np 2-3 auta za tobą i są w stanie ciebie mierzyć. Słyszałem tez że np każdy w/w pojazd może zrobić foto pojazdowi z naprzeciwka jeżeli jedziesz za szybko-moto to nie dotyczy ale teraz zima;) Nie wiem ile w tym prawdy ale trzeba uważać. Dodatkowo na 100% musicie uważać na każdy zółty pojazd GITD taki z reklamą jak taksówka na dachu. Mają w nich pomontowane fotoradary i stoją na poboczach drogi jakby nigdy nic.... szerokości
ale z tego co wiem w tych samochodach mają dobry sprzęt wideo. Nie muszą jechać bezpośrednio za tobą a np 2-3 auta za tobą i są w stanie ciebie mierzyć. Słyszałem tez że np każdy w/w pojazd może zrobić foto pojazdowi z naprzeciwka jeżeli jedziesz za szybko-moto to nie dotyczy ale teraz zima;) Nie wiem ile w tym prawdy ale trzeba uważać. Dodatkowo na 100% musicie uważać na każdy zółty pojazd GITD taki z reklamą jak taksówka na dachu. Mają w nich pomontowane fotoradary i stoją na poboczach drogi jakby nigdy nic.... szerokości
to prawda, bęcki dla Christiana Dopplerarespol pisze:Słyszałem tez że np każdy w/w pojazd może zrobić foto pojazdowi z naprzeciwka jeżeli jedziesz za szybko
poza tym slyszalem wczoraj o akcji, ze ustawiaja sie takze tymi radiowozami gdzies na przelotowkach w obydwu kierunkach, wzdłuż jezdni po obydwu stronach i wala foty z zaparkowanego auta