Czy ktoś z Kolegów może zrobić zdjęcie i wrzucić w jaki sposób nawinięte są linki na zaworze exup w CBR sc57A? Kombinuję i nie bardzo wiem jak one powinny być nawinięte na ten bębenek. Wiadomo że jeszcze trzeba będzie wyregulować przy tłumiku. Jeszcze jedno bo zapomniałem sprawdzić jak montowałem ten seryjny wydech, a nie chcę na nowo tego rozkręcać i sprawdzać, czy po zdjęciu linek z exup tłumika jak sprężyna samoczynnie się ściągnie to jest przelot czy jest zamknięta przepustnica tłumika? Pozdrawiam.
Wyspa wrote:Czy ktoś z Kolegów może zrobić zdjęcie i wrzucić w jaki sposób nawinięte są linki na zaworze exup w CBR sc57A? Kombinuję i nie bardzo wiem jak one powinny być nawinięte na ten bębenek. Wiadomo że jeszcze trzeba będzie wyregulować przy tłumiku. Jeszcze jedno bo zapomniałem sprawdzić jak montowałem ten seryjny wydech, a nie chcę na nowo tego rozkręcać i sprawdzać, czy po zdjęciu linek z exup tłumika jak sprężyna samoczynnie się ściągnie to jest przelot czy jest zamknięta przepustnica tłumika? Pozdrawiam.
Temat ogarnięty do zamknięcia.
This post was deleted
by maciekx on 27 April 2022, 09:15.