Honda CBR 1000rr sc57a
-
Wyspa
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 1000rr SC57A
- Rok produkcji: 2004
Honda CBR 1000rr sc57a
Czy ktoś z Kolegów może zrobić zdjęcie i wrzucić w jaki sposób nawinięte są linki na zaworze exup w CBR sc57A? Kombinuję i nie bardzo wiem jak one powinny być nawinięte na ten bębenek. Wiadomo że jeszcze trzeba będzie wyregulować przy tłumiku. Jeszcze jedno bo zapomniałem sprawdzić jak montowałem ten seryjny wydech, a nie chcę na nowo tego rozkręcać i sprawdzać, czy po zdjęciu linek z exup tłumika jak sprężyna samoczynnie się ściągnie to jest przelot czy jest zamknięta przepustnica tłumika? Pozdrawiam.
-
Wyspa
- Motocykl: Honda cbr 1000rr SC57A
- Rok produkcji: 2004
Re: Honda CBR 1000rr sc57a
Temat ogarnięty do zamknięcia.Wyspa pisze:Czy ktoś z Kolegów może zrobić zdjęcie i wrzucić w jaki sposób nawinięte są linki na zaworze exup w CBR sc57A? Kombinuję i nie bardzo wiem jak one powinny być nawinięte na ten bębenek. Wiadomo że jeszcze trzeba będzie wyregulować przy tłumiku. Jeszcze jedno bo zapomniałem sprawdzić jak montowałem ten seryjny wydech, a nie chcę na nowo tego rozkręcać i sprawdzać, czy po zdjęciu linek z exup tłumika jak sprężyna samoczynnie się ściągnie to jest przelot czy jest zamknięta przepustnica tłumika? Pozdrawiam.