Za 18 ładnej sc57b nie kupisz a nawet sc57a igiełkę naprawde znalezć jest ciężko i raczej cenią więcej. Osobiście nie jestem zwolennikiem wszelakich okazji, kupowania powypadkowych sprzętów, reanimacji , kombinacji itd. Powiem Ci też jedno - pracowałem troszkę w branży motocyklowej , znam wielu handlarzy i jeśli to moto byłoby faktycznie kosmetycznie do zrobienia to raczej rasowy handlarzyna nie odpuściłby tematu żeby komuś je sprzedać do zrobienia tylko sam by rzezbił (chyba , że gość przy tej cenie przytula już na niej dobrą kasę - ale jest duże prawdopodobieństwo wad ukrytych). Podsumowując jeśli chcesz takie moto do zrobienia pozostaje Ci pojechać , obejrzeć bardzo dokładnie i szczegółowo a wtedy dopiero liczyć koszty. Powodzenia
[ Dodano: Pią Lis 12, 2010 12:52 am ]Pozostaje mi tylko dodać , że Busko Zdrój z tego co pamiętam jest słynne z firmy profesjonalnie prostującej ramy i ewentualnie przy oględzinach mógłbyś pewnie pomóc sobie dokonując u nich pomiarów geometrii (jeśli po pierwszym obejrzeniu Ci się nada to napewno wynik pomiaru pomógłby Ci zadecydować).
http://www.prostowanieram.pl/