http://www.fotosik.pl/zdjecie/f21e1b4433cd191d
CBR 929 FIREBLADE BY ADOL200
-
adol200
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: CBR 929 FIREBLADE BY ADOL200
Tłumik krótki scorpion? Nie kupiłeś przypadkiem tej cebry z Tarnowa od handlarza? Bo oglądałem ją jak jeszcze stała w Starachowicach 
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Tak, to na pewno ta. ex ex mój motocykl, poznaję po okleinach motografixa
Kiedyś to było moje moto, później sprzedałem kumplowi, on sprzedał następnemu(zmienił zadupek na ori, pomalował felgi na czarno, skrócił wydech), a ten zamienił się z Mądlem na coś innego i tak moto trafiło chyba do najbardziej znanego oszusta w PL, jeżeli chodzi o motocykle.
Z tego co mi wiadomo mieli problem z cieknącym deklem od alternatora. Nie ma żadnych śladów oleju itp.? Ja trochę przy tym moto zrobiłem, ale to było ze 3 lata temu, także nie mam pojęcia w jakim stanie on jest teraz.
Łap 3 fotki z tamtych czasów:
Kiedyś to było moje moto, później sprzedałem kumplowi, on sprzedał następnemu(zmienił zadupek na ori, pomalował felgi na czarno, skrócił wydech), a ten zamienił się z Mądlem na coś innego i tak moto trafiło chyba do najbardziej znanego oszusta w PL, jeżeli chodzi o motocykle.
Z tego co mi wiadomo mieli problem z cieknącym deklem od alternatora. Nie ma żadnych śladów oleju itp.? Ja trochę przy tym moto zrobiłem, ale to było ze 3 lata temu, także nie mam pojęcia w jakim stanie on jest teraz.
Łap 3 fotki z tamtych czasów:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Yamaha R1 RN22 !
-
klątwa
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2001
Fajna strzała
moja 929rr też pochodzi z Tarnowa
miliona kilometrów z bananem na twarzy 
No tylko ten spawany blok pod deklem alternatora
Bo wtedy stamtąd ciekło. No, ale najważniejsze, żebyś był zadowolony 
No dokładnie spawany, w moto wstecz też miałem 929 ale po 2 miechach ją skasowałem ;/ Poprzednią 44 też miałem spawaną w tym samym miejscu co obecna. Znajomy niedawno kupił 929 też spawana pod alternatorem. Odnośnie bloku znalazłem kiedyś na allegro za 200 zł dolny blok niespawany w okolicy alternatora, ale jakoś odpuściłem jego zakup.
Czyli nowa uszczelka i pomogła? bo jak ją oglądałem (nawet nie odpalałem
) to wyglądało jakby ciekło z tego spawu, na drugim deklu też sporo silikonu, brakowało śrub i nie pasowały do mocowań wypełnienia czachy, ale już może to ogarnięte
Jak pisałem uszczelniacz i uszczelka nowa załatwiły sprawę z czachą też się uporałem. Nie dawno dostała gumę Michelina power cub b 200/55. Maszynka fajnie się sprawuję. Wczoraj lataliśmy jeden kumpel na sc33 to samo tępo mój na 120 km 8,17l jego 11,5
będę się też przymierzał do zrobienia rozrządu choć jest cisza oraz do ustawienia zaworów tak na wszelki wypadek
Nie ma co moto które ma 16 lat jeszcze sport jest oczywiste że jest po przejściach.
- Pablopbs
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2003
U kumpla w 929 też pęknięty blok pod altkiem 
Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Rozrządu nie słychać, bo ja go wymieniałem, tak samo robiliśmy zawory, ale pewnie nie zaszkodzi sprawdzić. To było jakieś 2-3 lata temu. Altek też robiłem, przewijalem w Gogołowej, łożysko w główce ramy jest allballsa stożkowe
To jest anglik, także przebieg pokazany na zegarach jest w milach, niestety nie da się tego zmienić, żeby był w kilometrach. Możesz o tym nie wiedzieć, a to cenna uwaga w przebiegu całkowitym jak i liczeniu spalania.
Tapnięte z S6 Edge +
To jest anglik, także przebieg pokazany na zegarach jest w milach, niestety nie da się tego zmienić, żeby był w kilometrach. Możesz o tym nie wiedzieć, a to cenna uwaga w przebiegu całkowitym jak i liczeniu spalania.
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !