Witam. Czy ktoś z Was może orientuje się czy można dokupić naklejkę na wahacz tą która oryginalnie występuje na lewej stronie wahacza z parametrami takimi jak ciśnienie itd. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam
Maciej
Czy można gdzieś kupić naklejkę na wahacz
-
Mackey
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929RR
- Rok produkcji: 2000
-
Mackey
Re: Czy można gdzieś kupić naklejkę na wahacz
A wie ktoś która jest konkretnie do 929 bo nie pamiętam juz jak wygladała 
-
Mackey
Niestety nie mamy takiej serwisówki. Zbyt małe zainteresowaniePatryk_ pisze:+1 grafnet polecam
Koszt przygotowania takiej naklejki to okolo 30 zł natomiast sama naklejka to 6 zł dlatego nie mamy ich w ofercie bo na każdym roczniku i modelu motocykla jest inna.
Jesli jednak bardzo Pan chce to w cenie 30 zł mozemy taką wykonać z tym że trzeba starą podesłać na wzór - (moze być zdjęcie)
Niestety w grafnet nie ma. Zadalem pytanie do motoristo ale oni chyba sprzedaja oryginały to nawet nie chce myśleć ile zaspiewaja za taka naklejke. Mial by ktos z Was mozliwosc zrobic mi fotke tej serwisowki z podaniem wymiarow? Mam tez pytanie czy na oslonie lańcucha byla fabrycznie montowana jakas naklejka?
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
dorabiajcie sobie w grafnecie za 30zł a w serwisie oryginał 25zł 
-
Mackey
Zgadza się, dokładnie 24.60, sprawdziłem. Ciekawe ile sobie jeszcze za przesyłkę policzą ale rzeczywiście niby taniej za oryginał niż za dorabianąmati1490 pisze:dorabiajcie sobie w grafnecie za 30zł a w serwisie oryginał 25zł