a moze by tak jakis zlocik Fireblade .pl???
- tomogt
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA FIREBLADE SC33-98R
- Rok produkcji: 0
a moze by tak jakis zlocik Fireblade .pl???
No nie teraz oczywiscie.ale jak sie juz cieplutko zrobi moze by sie spiknal gdzies tak wiecie pod haslem Fierblade pl. :twisted: rzadzi.fajnie byloby sie poznac z co niektorymi hehe.
ktos chetny
ktos chetny
pozdrawiam Tomek
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
juz mialem cos zorganizowac w tym roku ale jakos czasu nie bylo , na przyszly sezon na 100% cos sie wymysli ze zlotem fireblade.pl
mysle ze nie wczesniej niz lipiec/sierpien (czerwiec mam zajety - wakacje na moto
) No chyba ze wczesniej...
Na razie zima idzie wiec dopiero w przyszlym sezonie mozna cos myslec
Na razie zima idzie wiec dopiero w przyszlym sezonie mozna cos myslec
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
To kwestia dogadania ale mejscowka jest teoretycznie do zorganizowania w okolicach lotniska w Pyrzowicach. Nie wiem jak bedzie w przyszlym roku, wiec co do szczegolow to podam je w przyszlym sezonie...lukasz302 pisze:Tytus jak będziesz to ty organizował to podejrzewam że gdzieś w okolicach śląska by to miało miejsce???
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
a co powiecie na zlot fireblade.pl i fireblade 1/4 mili cup?! na lotnisku?! przy okazji moto-pikniku ?? www.biker.riders.pl
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte