Technika jazdy - jazda na jednym kole czyli WHEELIE
- damianio
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: szukam...
- Rok produkcji: 0
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Jak lezysz na baku i nie szarpiesz to czego oczekujesz ze moto samo sie podniesie przy obrotach prawie jalowych. wyprostuj sie albo nawet odchyl troche do tylu i powinno fajnie isc.
Taka jest prawda ze osoba ktora potrafi latac na kole dobrze podniesie jak widac i goldwinga z wolnych a poczatkujacy zawsze bedzie mial problemy i to z mocnego zakresu podniesc.
Dlatego tez zaczynam cwiczyc![n ;]](./images/smilies/688.gif)
Taka jest prawda ze osoba ktora potrafi latac na kole dobrze podniesie jak widac i goldwinga z wolnych a poczatkujacy zawsze bedzie mial problemy i to z mocnego zakresu podniesc.
Dlatego tez zaczynam cwiczyc
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
madrider pisze:a jest jakiś przepis który to precyzuje?
czy tylko uwielbiane przez wszystkich "stwarzanie zagrożenia na drodze"?
Powiem tak jeżeli nie przewpzimy drugiej osoby lub w poblizu nie ma innych urzytkownikow drog nie mamy komu stwarzac realnego zagrozenia w ruchu drogowym czyli nie ma podstaw do ukarania MKK!A przecyzuje to art 86 kodeksu wykroczen!
Byle do Wiosny 
- Tower
- Motocykl: R6 stunt & cbr 929rr
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: Ford Ranger USA
Wolna guma
Panowie chyba jest na tym forum ktos kto poznał tajniki wolnej???
bo mi za cholere niewychodzi balansowanie góra dół ogarniam ale cały czas sprzet wali mi sie na bok nie moge dziada wykątrować na SP jest duzo o tym napisane ale nie znalazłem porady jak katrowac na boki a juz mnie to denerwuje ostatnim razem klatke rozwaliłem a wczoraj postawiłem w pion przetarłem stelzem przejechałem jeszcze kawałek i standardowo poszedł na bok efekt zgięta kiera i połamany zadupek
moze poprostu franek jest tak ciezki ze trzeba jechac szybciej???? albo za mało trenuje no niewiem
jesli ktos ogarnia temat to niech sie podzieli wiedzą hehe i zapoda pare wskazówek 
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003