Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
-
lipa27
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr
- Rok produkcji: 2008
-
borek
- Motocykl: cebra929rr i crf250r
- Rok produkcji: 2001
Zgadzam się że TYTUS odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to ale żeby płatna od razu byłalipa27 pisze:wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
-
borek
- Motocykl: cebra929rr i crf250r
A Ty dalej swoje...zostało Ci jeszcze 5 ostrzeżeń także spokojniekubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]
Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
spooko ja to robie z przyjemnosci w wolnej chwili wiec milo mi jest gdy ktos wypowiada sie pozytywnie o stronieborek pisze:lipa27 napisał/a:
wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
Zgadzam się że TYTUS odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to ale żeby płatna od razu byłabez przesadyzmu,a zależy bo widać ciągle jakiś "ruch" i coraz więcej ludzi...czyż nie?!
Fakt ze serwery (teraz przeszedlem na wiekszy serwer bo w polowie miesiaca zabraklo transferu
Jak ktos chce to pomiedzy postami sa wlasnie reklamy z google, za kazdy klik iles tam groszy wplywa na konto - tylko klikac mozna raz na dzien!
ostrzezenie uplywa po 90 dniach ale do tego czasu mozesz dostac nastepne... jak ARNO, wspomnial jestes pierwszy za przeklenstwa ale to nie znaczy ze sie na kogos uwzialem - kto mnie zna to wie ze ciezko zdenerwowac tytusakubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]
Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
co do podpisu ustawilem na max 60 znakow... a samo na 10 sie przestawilo
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
oddzielny dzial nie jest potrzebny, forum i tak jest dosc skomplikowane w budowie
zawsze mozna zalozyc temat "wasze wykresy z hamowni" w dziale http://forum.fireblade.pl/ogolne-dyskusje-vf2.htm lub w kazdym dziale przeznaczonym dla danego modelu i przykleic go
zawsze mozna zalozyc temat "wasze wykresy z hamowni" w dziale http://forum.fireblade.pl/ogolne-dyskusje-vf2.htm lub w kazdym dziale przeznaczonym dla danego modelu i przykleic go
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte