Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?

Tematy TYLKO w sprawie działania forum...
lipa27
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: honda cbr
Rok produkcji: 2008

Post autor: lipa27 »

wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
borek
Motocykl: cebra929rr i crf250r
Rok produkcji: 2001

Post autor: borek »

lipa27 pisze:wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
Zgadzam się że TYTUS odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to ale żeby płatna od razu była :ooo: bez przesadyzmu,a zależy bo widać ciągle jakiś "ruch" i coraz więcej ludzi...czyż nie?!
Awatar użytkownika
kubahsb
Motocykl: CBR929

Post autor: kubahsb »

a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]

Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
borek
Motocykl: cebra929rr i crf250r

Post autor: borek »

kubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]

Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
A Ty dalej swoje...zostało Ci jeszcze 5 ostrzeżeń także spokojnie :D
Awatar użytkownika
ARNO
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
Rok produkcji: 1997

Post autor: ARNO »

kubahsb ty chyba jako pierwszy dostałeś jakieś ostrzezenie na tym forum bo nie widziałem nikogo z żadnym
Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
Rok produkcji: 2009

Post autor: Tytus »

borek pisze:lipa27 napisał/a:
wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo

Zgadzam się że TYTUS odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to ale żeby płatna od razu była :ooo: bez przesadyzmu,a zależy bo widać ciągle jakiś "ruch" i coraz więcej ludzi...czyż nie?!
spooko ja to robie z przyjemnosci w wolnej chwili wiec milo mi jest gdy ktos wypowiada sie pozytywnie o stronie :)
Fakt ze serwery (teraz przeszedlem na wiekszy serwer bo w polowie miesiaca zabraklo transferu :) ) i domena troche kosztuja ale jeszcze daje rade a z reklam google mam na oplaty domen :)
Jak ktos chce to pomiedzy postami sa wlasnie reklamy z google, za kazdy klik iles tam groszy wplywa na konto - tylko klikac mozna raz na dzien! ;)
kubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]
ostrzezenie uplywa po 90 dniach ale do tego czasu mozesz dostac nastepne... jak ARNO, wspomnial jestes pierwszy za przeklenstwa ale to nie znaczy ze sie na kogos uwzialem - kto mnie zna to wie ze ciezko zdenerwowac tytusa :P
co do podpisu ustawilem na max 60 znakow... a samo na 10 sie przestawilo :)
Awatar użytkownika
Bartek_929
Motocykl: Honda CBR 929

Post autor: Bartek_929 »

borek pisze:A Ty dalej swoje...zostało Ci jeszcze 5 ostrzeżeń także spokojnie :D
Jeszcze 3 i będzie siedział cicho ;)
pww9
Motocykl: SC57a
Rok produkcji: 0

Post autor: pww9 »

A może by założyć nowy dział WYKRESY Z HAMOWNI? :) Kazdy mogłby pokazac swój wykresik forumowiczom.
Awatar użytkownika
Chappy
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: Honda FireBlade 929RR

Post autor: Chappy »

pww9, pomysł ok tylko nie każdy ma możliwość sprawdzenia na hamowni swojego sprzętu - np ze względu na odległość
...Hamuj Fantazje, Rozwijaj Wyobraźnie...
Awatar użytkownika
Killu
Motocykl: RC33 & SC33
Rok produkcji: 1998

Post autor: Killu »

Ale dlaczego zaraz cały dział? Wystarczy jeden temat postawić i nie ma problemu. Temat wykresów z hamowni nie jest chyba na tyle obszerny, żeby poświęcać mu cały dział.

Świeżak jestem, ale wydaje mi się, że to bez sensu.
Awatar użytkownika
fabiq
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC33
Rok produkcji: 0

Post autor: fabiq »

oddzielny dzial nie jest potrzebny, forum i tak jest dosc skomplikowane w budowie

zawsze mozna zalozyc temat "wasze wykresy z hamowni" w dziale http://forum.fireblade.pl/ogolne-dyskusje-vf2.htm lub w kazdym dziale przeznaczonym dla danego modelu i przykleic go
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)
Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
Rok produkcji: 2009

Post autor: Tytus »

Dobrze prawisz fabiq, :) Jak temat bedzie wiekszy to zawsze mozna go przypiac na gore i tyle ;) Juz wiecej dzialow raczej nie chce robic...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje, pytania, błędy i sugestie”