Wyjmowanie napinacza rozrządu

Tematy dotyczące usterek lub awarii Hondy Fireblade CBR929RR SC44 2000-2001
krzysiekklos
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 0

Post autor: krzysiekklos »

Nie pytam Cię kolego o zdanie a Twoje uwagi zupełnie nic tu nie wnoszą, każdy kupuje to co chce kupić i wydaje mi się, że to jego indywidualna sprawa, nie wiem do kogo masz pretensje, wydaje mi się, że forum do tego służy żeby rozwiązywać wspólnie problemy i wzajemnie sobie pomagać, zwłaszcza w dziale "usterki". Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maciekx
Moderator
Moderator
Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
Rok produkcji: 2005

Post autor: maciekx »

kolego goOly19 ale powiedz to co wnosi twój post na temat wyciągniecia napinacza rozrządu?? boli cię to ? nie wiem żalisz się czy chwalisz że masz 60 tys przebiegu? ja nie rozumiem po kiego grzyba piszesz takie rzeczy i zaśmiecasz konkretny wątek. kupił wiedzial o tym ze jest rozrzad do roboty w czym jest ból a może za moto zapłacił 6 tyś jest w bardzo dobrym stanie poza napinaczem i co łyso by ci było? jakbym był modem od razu twoj temat bylby w koszu a ty dostal bys jakies ostrzerzenie. a potem usunąłbym swojego posta ktorego wlasnie pisze i sobie tez dal ostrzezenie ze niepotrzebnie odpisuje
kondzik
Motocykl: f4i, drz400, 929 erion

Post autor: kondzik »

Jakbys byl ogarniety to bys wiedzial ze honda ma CENZURA napinacze to raz, a 2 nie wiem jak Ty jezdzisz skoro masz 60tys. przebiegu i nic jeszcze nie robiles.Jesli nawet dbasz o silnik, robisz wszystkie wymiany oleju na czas to przy uzytkowaniu normlanym tego moto(czyt.nie jazda 50km/h)nie widze opcji zeby silnik dal rade 60tys. bez robienia rozrzadu czy zaworow
ODPOWIEDZ

Wróć do „Usterki/awarie (CBR929RR SC44)”