Wakacje Marocco `09: 4xHonda,2xSuzuki,1xYamaha = 9tyś km
-
KWT
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2002
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
wlasnie o to chodzi ze starczyly, i jeszcze zostaly z 3 mmjarow pisze:tytus mam pytanie do ciebie czy na cały wyjazd starczyły ci te twoje pirellki supercorsy? Bo widziałem w R łanie kolega miał dliablo corsy III i się skończyły.
Juz kiedys pisalem ze ja juz jezdze na tych gumach juz 3 sezon i jestem mega zadowolony z trwalosci i przyczepnosci
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
spoko wyprawa:) wlasnie wrocilem z morza ponad 600 km w 7 godzin, jednak jadac w grupie napewno razniej ja spedzilem cala droge sam i bylo smutno , w srode planujemy uderzyc do francji a co tam?
powiedzcie mi jak z ubezpieczeniem co warto wykupic na wyjazd za granice i gdzie dodam ze moto jest ubezpieczone na poprzedniego wlasciciela czyli rzecz jasna jesli za granice bede lecial to przerejestruje juz na siebie zeby sie nie sapali jest ubezpieczony w warcie, na co warto zmienic? a i taka sytuacje mialem nieprzyjemna ze debil mi zajechał droge i wniego musnąlem czyli otarlem sie o niego wina moja bo byl korek a ja po ciaglej linni ich mijalem ale ogolnie ludzie sa slepi i tak samo mam nadzieje ze nie spisał moich numerow, dobrze tez tyle ze zdazylem zrobic manewr na sam rog jego auta i sie jedynie otarlem a nie ze w boczne drzwi sie w biłem predkosc ok 50 to i moto by sie skrocilo napewno. a odnoscnie tematu ile tytus robiliscie dziennie km i jak ze zmeczeniem 1 tys po dobrej drodze ile czasu zajelo wam robiliscie w jeden dzien takie przebiegi jo? jak z awariami co sie działo, co z soba zabierac na takie wyprawy pozdrawiam
sisi to jest gość
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
mojblazej33 pisze:Podpowiedz Tytus, który system mocowania bagażu zdał najlepiej egzamin ?!
nie powiem ile robilismy dziennie km bo to bylo roznie, w drodze powrotnej milismy ponad 4tys przejechac w 4 dn i dymalismy po tysaiac dziennie - czlowiek zmeczony ale jakos sie dalogoOly19 pisze:a odnoscnie tematu ile tytus robiliscie dziennie km i jak ze zmeczeniem 1 tys po dobrej drodze ile czasu zajelo wam robiliscie w jeden dzien takie przebiegi jo? jak z awariami co sie działo, co z soba zabierac na takie wyprawy pozdrawiam
nie rozumie pytaniaRosA pisze:więc poradzcie jak zabezbieczać motor, gdzie trzymać itp.
- ja mialem problemy z wydechambanshee pisze:Motorki wytrzymały, czy coś się komuś zepsuło?
Jaką trzymaliście prędkość?
A gdzie kobiety?
- k7 problem z alarmem i trzeba bylo cala instalacje rozebrac by odlaczyc alarm
- 1000RR odkrecila sie sruba od bieow i cale szczenie ze odpadla wyjezdzajac z parkingu
- cbr600 padl lancuch - znaczy sie tak naciagnal w 2 dni ze nie bylo innej opcji jak wymienic caly komplet w autoryzowanym servisie hondy za 260erykow
- r1 opona przebita + na koniec w polscie rozerwalo ja
predkosci tak miedzy 150-190/200km/h zalezy gdzie
a kobiety? zostaly w domu to meska wyprawa byla
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Czyli z winy użytkownika tylko łańcuch nawalił, reszta to przypadek...
Przejechane kilometry zrobiły swoje, ale gorzej byłoby na naszych drogach
No, no panowie, jak tak dalej będziecie śmigać to wasze maszynki po kilku sezonach będą miały ze 100kkm na zegarach... i kto je wtedy kupi, jeśli 15 latki chodzą z przebiegami anormalnymi 36kkm
żarcik
Przejechane kilometry zrobiły swoje, ale gorzej byłoby na naszych drogach
No, no panowie, jak tak dalej będziecie śmigać to wasze maszynki po kilku sezonach będą miały ze 100kkm na zegarach... i kto je wtedy kupi, jeśli 15 latki chodzą z przebiegami anormalnymi 36kkm
żarcik
-
Kamilekkk1988
- Motocykl: R1 Rn19
- Rok produkcji: 2008
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
ogladamy zdjecia(ja i "misiopajur") i jestesmy pelni podziwu ciekawości..., bo my tez zaplanowalismy sobie wakacje planujac od pełnych dwóch dni plan okolo 6 tys km na okolo 10 dni, wszystkie potrzebne rzeczy zmiescilismy w tankbag oprocz namiotu i spiwora, stąd nasze pytanie :
---co jest zawarte w tych dobudówkach, altanach na zadupkach ( czy to są kołdry antyalergiczne, czy też zestaw wyjsciowych adidasów?)
---co jest zawarte w tych dobudówkach, altanach na zadupkach ( czy to są kołdry antyalergiczne, czy też zestaw wyjsciowych adidasów?)
sisi to jest gość