jarow wrote:tytus mam pytanie do ciebie czy na cały wyjazd starczyły ci te twoje pirellki supercorsy? Bo widziałem w R łanie kolega miał dliablo corsy III i się skończyły.
(lecz w tym roku mialem sc2 czyli trwardsza mieszane niz rok temu - sc1) a corsy zwykle nie
choc moze to wytlumaczenie ze jechal we 2 osoby...
powiedzcie mi jak z ubezpieczeniem co warto wykupic na wyjazd za granice i gdzie dodam ze moto jest ubezpieczone na poprzedniego wlasciciela czyli rzecz jasna jesli za granice bede lecial to przerejestruje juz na siebie zeby sie nie sapali jest ubezpieczony w warcie, na co warto zmienic? a i taka sytuacje mialem nieprzyjemna ze debil mi zajechał droge i wniego musnąlem czyli otarlem sie o niego wina moja bo byl korek a ja po ciaglej linni ich mijalem ale ogolnie ludzie sa slepi i tak samo mam nadzieje ze nie spisał moich numerow, dobrze tez tyle ze zdazylem zrobic manewr na sam rog jego auta i sie jedynie otarlem a nie ze w boczne drzwi sie w biłem predkosc ok 50 to i moto by sie skrocilo napewno. a odnoscnie tematu ile tytus robiliscie dziennie km i jak ze zmeczeniem 1 tys po dobrej drodze ile czasu zajelo wam robiliscie w jeden dzien takie przebiegi jo? jak z awariami co sie działo, co z soba zabierac na takie wyprawy pozdrawiam
blazej33 wrote:Podpowiedz Tytus, który system mocowania bagażu zdał najlepiej egzamin ?!
najprosciej i najszybciej sie pakowalam 
goOly19 wrote:a odnoscnie tematu ile tytus robiliscie dziennie km i jak ze zmeczeniem 1 tys po dobrej drodze ile czasu zajelo wam robiliscie w jeden dzien takie przebiegi jo? jak z awariami co sie działo, co z soba zabierac na takie wyprawy pozdrawiam

nie rozumie pytaniaRosA wrote:więc poradzcie jak zabezbieczać motor, gdzie trzymać itp.
gdzie trzymac? na parkingu? a dp zabezpieczenie nie wystarczy alarm? 
banshee wrote:Motorki wytrzymały, czy coś się komuś zepsuło?
Jaką trzymaliście prędkość?
A gdzie kobiety?
choc mycior zabral zone niespodziewanie dla wszytskich na erlana
sam nie wiem jak sie pomiescili
Return to Podróże, wypady, zloty, ustawki
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests