Kierunkowskazy
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
johny89
- Motocykl: SC44
- Rok produkcji: 0
Hmm jakby akumulator był za słaby to na lewej i prawej stronie by nie działały. A wczoraj było tak ,że prawa działała na mijaniach i długich ale jak się dało stop to już nie. Natomiast lewa nie działa zaraz po przełączeniu na światła mijania.jacek1 pisze:Też mam diodowe kierunki i nie dzieją się żadne cuda. Próbuj na odpalonym silniku, jak jest ładowanie, bo gdy będzie słaby akumulator przy włączonych światłach, kierunkowskazy mogą nie działać. Co do kostki ze wspólnymi masami, Wiertło już pisał gdzie jest (koło zegarów) i jeżeli się nie mylę ma zielony kolor.
Kabelków nie utnie bo tam są krótkie strasznie żeby nowe końcówki dać
Jak to nie pomoże to wymienię przełącznik. Przerywacz już zamówiłem.
Dzięki chłopaki za zainteresowanie i za pomoc.
-
johny89
- Motocykl: SC44
- Rok produkcji: 0
Wyczyściłem pojedynczo każdy styk z tych kostek (pomarańczowa i siwa)
Nic się nie poprawiło
Zaobserwowałem jednak, że przy włączonych kierunkach + światła postojowe + stop kierunki przez jakiś czas działają.
To chyba jednak akumulator. Będę musiał na innym spróbować.
Kolega z pracy proponował żeby podłączyć akumulator samochodowy na kablach rozruchowych i będzie wiadomo czy to akumulator??
Nic się nie poprawiło
Zaobserwowałem jednak, że przy włączonych kierunkach + światła postojowe + stop kierunki przez jakiś czas działają.
To chyba jednak akumulator. Będę musiał na innym spróbować.
Kolega z pracy proponował żeby podłączyć akumulator samochodowy na kablach rozruchowych i będzie wiadomo czy to akumulator??