juz we wtorek a wlasciwie dopiero odbieram nowego bladego z hiszpanskiego serwisu hondy jest on juz w sklepie czekam na rejestracje i papierkowe sprawy . wybralem kolor bialo czarny z dodatkow narazie wybralem tylko zaslepke tylnego siedzenia ktora serwis sprzedaje mi za 150E a nie za 280E reszta puzniej . MOTO koszt 11800E w tym wszystkie dokumenty rejestracja itp itd pogode mam tu super wiec szybko go oblatam i postaram sie cos napisac pozdro
witam wszystkich jestem juz po okolo 850 km jazdy nowym bladym i jestem bardzo zadowolony z motocykla ale nie z opon . moto niesamowicie stabilny lekki w przezucaniu z lewej na prawa i wice wersa . jazda na gumie jest o wiele prostsza niz na sprzetach jakimi bylo mi dane polatac. jak narazie tylko opony bridgestoe bt015 na chiszpanskich drogach sie nie spisuja najlepiej . ps przydala by mi sie instrukcja obslugi wyswietlacza w jezyku polskim .
johnny pisze:jak narazie tylko opony bridgestoe bt015 na hiszpanskich drogach sie nie spisuja najlepiej .
Te opony to ogólnie porażka jest niestety. Nagrzewają się niesamowicie wolno, łatwo łapią uślizgi. Nawet na prostej przy porządnym odkręceniu na 2-jce pociągnąłem piękny czarny pasek na jezdni.
Jak wykończę swoją tylną, a jest na dobrej drodze , wywalę obie i założę jakieś Micheliny 2CT, albo może Pierlli Diablo Rosso.
Popieram Mor, Bt015 to porażka totalna. Uślizgi są notoryczne na zakrętach trzeba naprawdę uważać. a Czarne paski na jezdni to podstawa na tych oponach.
W f4-ce miałem Michałka Pilot Road 2 CT , może troche turystyczna ale bardzo dobrze się trzyba jezdni i bardzo wytrzymała . zrobiłem na niej 4 tys. i wyglądała jak nowa !
Natomiast wcześniej miałem Corse , może chwalą tą oponę ale ja osobiście byłem z niej nie zadowolony( a może inaczej w tej cenie jest dla mnie za słaba , lepsza jest juz 2 CT michałka np. Pilot Road)
Witam i gratuluję zakupu. Co do opon polecam michelin pilot power 2ct. Po prostu rewelacja nie mają sobie równych. Trzymają się na prostej i w winklach jak przyklejone. Niestety szybko znikają. Dlatego następne kupię pilot road 2ct, ale tylko dlatego że często latam w długie trasy.