Przywitaj się tutaj!
-
erikson
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 1000 rr repsol
- Rok produkcji: 2005
-
marcinsxxx3
- Motocykl: honda cbr 954rr
- Rok produkcji: 2002
Re: Przywitaj się tutaj!
Witam wszystkich...kuki pisze:Jeżeli dopiero zarejestrowałeś się na forum to najpierw przywitaj się w tym temacie...
Witam liczne grono przegladajacych strone http://www.fireblade.pl![]()
Mam nadzieje, ze tak wysoki ruch na forum utrzyma sie przez najblizsze lata.
Trzymajcie sie chlopaki i dziewczyny, a autorowi zycze dalszych sukcesow i oby ta stronka rozrastala sie coraz bardziej.
PS: tytus ... kiedy tu ktos zawita?
Panie i Panowie...nie bede ukrywal, ze pojawilem sie tu poniewaz mam maly problemik ale mysle, ze w tak zacnym gronie damy sobie z nim rade
...pozdrawiam
-
XXfajer1989XX
- Motocykl:
Witam Wszytkich
Po trzy letniej przerwie w czerwcu stalem sie "szczesliwym" posiadaczem CBR 929, moja radosc nie trwala zbyt dlugo a jakies 1,5 h od miejsca gdzie motocykl nabylem. Ujechalem od sprzedawcy jakies 70km, i z silnika zaczely dobiegac niepokojace dzwieki zjechalem wiec na stacje benzynowa i tam motocykl zgasl. Po dzien dzsiejszy wraz ze sprzedawca piszemy do siebie pisma z czego nic nie wynika, a motor stoi w garazu. Nie podam jeszcze danych sprzedawcy, bo poczekam na decyzje sadu. Ale uwazajcie na motocykle od hanlarza z Rybnika
Po trzy letniej przerwie w czerwcu stalem sie "szczesliwym" posiadaczem CBR 929, moja radosc nie trwala zbyt dlugo a jakies 1,5 h od miejsca gdzie motocykl nabylem. Ujechalem od sprzedawcy jakies 70km, i z silnika zaczely dobiegac niepokojace dzwieki zjechalem wiec na stacje benzynowa i tam motocykl zgasl. Po dzien dzsiejszy wraz ze sprzedawca piszemy do siebie pisma z czego nic nie wynika, a motor stoi w garazu. Nie podam jeszcze danych sprzedawcy, bo poczekam na decyzje sadu. Ale uwazajcie na motocykle od hanlarza z Rybnika