Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siemka
Tak wyszło że jestem szcześliwym posiadaczem lampy od sc59 Mam zamiar ją przerobić wsadzić soczewki ksenon ringi i ledy. Tak jak u gościa ze znanego filmiku :
Tylko chciałem dołożyć ksenon w soczewkach.
Jakby ktoś był zainteresowany lampą takową, to mogę zrobić w hurcie.
Pozdrawiam
wszystko zależy co byś chciał. Ringi CFG to koszt około 150zł diodki kolo 50zł + robocizna (klei itp) Jeżeli dochodzi xenon i soczewki to robi się kolorowo. Bo soczewki około 300zł + xenon około 300zł
EMEK, napewno się da, tylko musiałbym mieć lampę i kombinować Dziś rozebrałem lampę od sc59 i nie za ciekawie mi się widzi wsadzanie soczewek. Boje się że przy rozwiercaniu szkła ono pęknie i bd mega dupa
A co na to, przy przegladzie???
Ja mialem zalozone diody i dupa doczepili sie i nie chcieli podbic,bo nie homologowane
A co dopiero jak rozkleisz lampe wmontujesz ringi i inne bajery,to potem kat swiatla sie zmienia,jak podjedzie gosc tym swoim wehikulem gdzie mu poswiecisz w galy,no to czeba bedzie zalatwiac gdziec na boku
W najlepszym wypadku lampa orginal na podmiane do przegladu.