tablice podgięte zawsze... bo inaczej by mnie sciagneli z monitoringu nastepnego dnia.
kolor inny w dowodzie.
jak nie masz szans uciec pytam z usmiechem czy da radę byśmy oboje byli zadowoleni
)
)
Ciekawe czy się zatrzyma . Ja Po kupnie Gixera w ten sam dzień dostałem mandat . No i przyznam się lubie zapier. No to włączyłem sobie 299 . A że za jakiś czas zjechałem i była droga zamknięta to nie moja wina i musiałem nawrócić , ja nawracam już tak na spokojnie , tylko słyszę sygnały xd Patrze a to Vectra . Se myśle co oni chcą xD szybko zgasiłem żeby nie usłyszał mego cichego tłumika . Gdyby nie podgięta tablica na zawiasie to bym nic nie dostał jedynie by wzieli dowód bo przeglądu nie miałem . Ale tak spoko pogadałem z nimi pożartowali trochę ze mną . Oczywiście trochę kazania też było , grzecznie przeprosiłem 3 razy miłej pracy do widzenia
Nawet nie wiedziałem że uciekałem , chcąc nie chcąc nie mają szans , jeśli robi się terror w swoim mieście to wiadomo że będą kłopoty , bo już to przechodziłem ale skończyłem z tym .

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 7 gości