Koledzy zauwazylem ze na zimnym jesli mozna tak nazwac ok 64stopni bylo jak mu odkrecilem to zaczoł blady przerywac tak mul i proboje jechac co to moze byc.
Dodam ze mialem juz tak 2 razy ale myslalem ze to przez temp silnika.
Rok temu tego nie bylo
Przerywa
-
zondar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Podczas jazdy to chyba normalne. Kilka razy zdarzało mi się jechać z temperaturą poniżej 70 stopni i właśnie podczas przyśpieszania tak jakby dostawał czkawki. Jak dla mnie to normalne, recepta na to jest prosta. Nie odwijać na niedogrzanym silniku 
- Ci użytkownicy podziękowali Kubcyś za ten post:
- Anonymous
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
czester321
- Motocykl: sc44 929
- Rok produkcji: 2000
tez mi się tak dzieje ze jak jest ziny to dostaje czkawke a pozniej jak sie rozgrzeje to juz niby nie ale czuje ze ma dużego doła tzn na rozgrzanym silniku jadą na 5-tym biegu 150km/h jak odkręce manetke do konca ma z 2 sekundy muła a pózniej rwie jak szalona
[ Dodano: Czw Lip 12, 2012 7:22 pm ]
fakt faktem miałem wstawiany nie dawno exup i cały czas myslałem ze to on wszystko psuje bo podobno strasznie ciężko go ustawić sam za to sie nie brałem w warsztacie mi go założyli na wzór wzieli honde z zamontowanym seryjnie exupem ale jak czytam na forum to diagnoz czkawki jest tyle co uzytkowników jedni piszą ze to cewka lub kable zapłonowe, moduł itp to w koncu jaka jest diagnoza na to co kolega opisuje wyżej
[ Dodano: Czw Lip 12, 2012 7:22 pm ]
fakt faktem miałem wstawiany nie dawno exup i cały czas myslałem ze to on wszystko psuje bo podobno strasznie ciężko go ustawić sam za to sie nie brałem w warsztacie mi go założyli na wzór wzieli honde z zamontowanym seryjnie exupem ale jak czytam na forum to diagnoz czkawki jest tyle co uzytkowników jedni piszą ze to cewka lub kable zapłonowe, moduł itp to w koncu jaka jest diagnoza na to co kolega opisuje wyżej
"To nieprawda ze wszyscy motocykliści to d...le"