X Ogólnopolski Zlot Motocyklowegy ROZTOCZE-BIŁGORAJ 2012
-
Mapet
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57B Custom Paint
- Rok produkcji: 2006
- Aragot
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
chym.... kurw*a znowu?
hehe
ogólnie mam wypisany urlop od 16.07 więc teoretycznie weekend mam wolny... i chymmm...
ze znajomymi wybieram się nad solinę... ale weekend z chęcią bym spędził z wami...
(Wsciekła, Mikele, Mapet... Jony) ??? jakie kminy? jakie propozycje? pw?
Ogólnie raczej (niestety) autem bym dotarł gdzie tylko chcecie i ewentualnie kogoś mógłbym po drodze zgarnąć. Autem bo z plecaczkiem nie jeżdżę na moto
[ Dodano: Sro Lip 04, 2012 12:38 am ]
ogólnie mam wypisany urlop od 16.07 więc teoretycznie weekend mam wolny... i chymmm...
ze znajomymi wybieram się nad solinę... ale weekend z chęcią bym spędził z wami...
Ogólnie raczej (niestety) autem bym dotarł gdzie tylko chcecie i ewentualnie kogoś mógłbym po drodze zgarnąć. Autem bo z plecaczkiem nie jeżdżę na moto
[ Dodano: Sro Lip 04, 2012 12:38 am ]
Prędzej mnie hehe...Mikele pisze:Te imprezy z Wami mnie wykończą
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Jam zmuszony jest odmówić. Zaiste, towarzystwo "wyborowe" ale innych waszmościów, również szlacheckiej krwi jak Wy, obiecałem zaszczycić swą obecnością w te dni nadchodzące. Więc pożyczyć wam tylko mogę hucznej biesiady, dobrego jadła i gorzały co by się wam nie skończyła. HEJ
PS: Uczę się 13 księgi
PS: Uczę się 13 księgi
-
Mapet
- Motocykl: SC57B Custom Paint
- Rok produkcji: 2006
Hue Hue Hue jakie staruszki
co się będziecie oszczędzać:D jeśli będzie ten wyjazd proszę o jakieś info gdyż wczoraj wrócił senior mojej rodziny i muszę wiedzieć jak sobie ułożyć tydzień;/ hehe teraz jakaś okazja będzie czy spotkanie czysto integracyjne? nie ma nikt urodzin? imienin? bo wiecie trzeba już planować następne okazje hehehehe
Ja się kuruję bo wczoraj skręciłem kostkę ale masaże i okłady z młodych piersi robią swoje hehe noga nie cierpi gdy innym organom lżej
hehehe
ale poranek