Zlot Forum Fireblade 15-17.06.2012
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- PELE
- Motocykl: honda 1000rr
- Rok produkcji: 2008
\Mikele pisze:Właśnie, niektórzy nie wiedzą jeszcze czy będą mogli przyjechać i w razie czego wpadną z namiotami. Niektórzy jadą z drugą połówką i tak jak Yarson biorą pokoje w ośrodku.
PS: Nie ważne ile nas będzie, grunt że dobre towarzystwo
redjac postara się skołować na miejscu jakiś sprzęt grający więc jest dobrzeJa jeszcze w któryś weekend skoczę sobie rekreacyjnie Solca nad Wisłą żeby obadać dokładnie ośrodek i dogadać wszystko osobiście.
...PRAWDA !
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
Słuchajcie, a może inny ośrodek? amoże pod namioty
?
Ostatecznie możemy zrobić jak w poprzednim roku, bez wypasu jak teraz planujecie, poprostu namioty itp... nocleg pod dachem w klubie itd...
byle by się spotkać i zintegrować:)?
Jakby co, mam miejscówkę w Puszczy Białowieskiej..można by i posmigac, pozwiedzac, i sie pobawic...15km od granicy z białorusia:D
Zośka musi miec ok. 30-40 miejsc:D
Ostatecznie możemy zrobić jak w poprzednim roku, bez wypasu jak teraz planujecie, poprostu namioty itp... nocleg pod dachem w klubie itd...
byle by się spotkać i zintegrować:)?
Jakby co, mam miejscówkę w Puszczy Białowieskiej..można by i posmigac, pozwiedzac, i sie pobawic...15km od granicy z białorusia:D
Zośka musi miec ok. 30-40 miejsc:D
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Kontakt:
Mieszam, bo jak okazze sie ze CENZURA z miejscami pod dachem dla tylu osob, to bedzie slabo...
i nierozumiem nbp. czemu po 22 mamy byc ciszej:D?
i nierozumiem nbp. czemu po 22 mamy byc ciszej:D?
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Yarson 954, trzeba było się zająć organizacją kiedy był na to czas, teraz nie mieszaj. Ośrodek ma pensjonat i ma domki, pensjonat jest zajęty na wesele a domki są wolne, chyba logiczne, prawda? Druga sprawa, kase zbierałem na swoje konto bo nie wiedziałem czy w ogóle uzbiera się te pare osób. Jak widać z listy ludzie podchodzą do sprawy niepoważnie i ja muszę dzwonić na ośrodek i tłumaczyć, że z tygodnia na tydzień liczba osób, które mają zamiar przyjechać, się zmniejsza.
PS: Jak chyba każdy wie, 22 godzina to cisza nocna, dlatego pałowanie do odciny i strzelanie z tłumika jest niewskazane. Oczywiście wszystko na swoją odpowiedzialność...
PS2: Jak chcecie zmieniać miejscówkę, czy lecieć pod namioty, mi to wsio ryba bo i tak przyjadę a kasa jest u mnie więc nic nie przepada...
PS: Jak chyba każdy wie, 22 godzina to cisza nocna, dlatego pałowanie do odciny i strzelanie z tłumika jest niewskazane. Oczywiście wszystko na swoją odpowiedzialność...
PS2: Jak chcecie zmieniać miejscówkę, czy lecieć pod namioty, mi to wsio ryba bo i tak przyjadę a kasa jest u mnie więc nic nie przepada...