Skradziono CBR 1000RR Fireblade 2007 Proszę o pomoc Warszawa
-
adamgranic
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
- Rok produkcji: 2007
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
kurde w takich sytuacjach nie żałuję, że jestem przewrażliwiona na punkcie mojej maszyny i że jej przesadnie pilnuje 
przykry temat... z policją to nie sądzę, jak maczają palce to na pewno za lepszą kasę niż ktoś daje nagrodę za znalezienie
inaczej nie ryzykowaliby dla marnych ochłapów swoich stołków wg mnie 
przykry temat... z policją to nie sądzę, jak maczają palce to na pewno za lepszą kasę niż ktoś daje nagrodę za znalezienie
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Mimo wszystko jak dla mnie to jest duże prawdopodobieństwo, że poprzedni właściciel mógł mieć coś z tym wspólnego.
Albo ktoś z Twoich okolic przyciął Cię, że masz nowego sprzęta i tylko wyczekał "okazje"...
Koledzy dobrze radzą, zorientuj się czy w okolicy są jakieś kamery. Działaj sam bo policja z reguły ma w dupie czyjeś nieszczęście i zapewne jedynym wysiłkiem z ich strony będzie wysłanie za jakiś czas pisemka o umorzeniu...
Albo ktoś z Twoich okolic przyciął Cię, że masz nowego sprzęta i tylko wyczekał "okazje"...
Koledzy dobrze radzą, zorientuj się czy w okolicy są jakieś kamery. Działaj sam bo policja z reguły ma w dupie czyjeś nieszczęście i zapewne jedynym wysiłkiem z ich strony będzie wysłanie za jakiś czas pisemka o umorzeniu...
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
i ewentualnie spiszą między którą a która go ktoś zaje*** ...Kubcyś pisze:Mimo wszystko jak dla mnie to jest duże prawdopodobieństwo, że poprzedni właściciel mógł mieć coś z tym wspólnego.
Pie**** pasożyty...
-
adamgranic
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
-
ŁukaszS
- Motocykl: Honda 1000RR
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: Audi S8
nie zazdrosze sytuacji... jak jeden kolega napisal,ze byc moze wczesniejszy wlasciciel(albo jeden z posiadaczy z przeszlosci) mogl miec cos wspolnego. Mialem z takim przypadkiem jedna przykra sprawe. ekspertyza tez moze nic nie dac,bo przeciez kazdy wlasciciel moze sobie dorobic kluczyk...nie jeden z nas na pewno dorobil i nie w celu pozniejszego podjebania sprzeta...byc moze zawinela osoba,ktora specjalizuje sie w moto...a to wtedy juz raczej nie znajdziesz...watpie zeby ktos na nim jezdzil na codzien. Najpewniej poszla na graty,albo na wschod...tam sobie radza doskonale z walonymi maszynami. a z nasza policja kazdy wie jak to jest,jesli tobie dzieje sie krzywda to raczej watpliwe zeby dobrze wyszlo...ale jesli to ty zrobisz jakis wyskok drobny w ktorym zlamiesz prawo to cie moment dojda. takie panstwo,taka polityka. wspolczuje bardzo straty moto,zycze zeby sie odnalazl,