Skradziono CBR 1000RR Fireblade 2007 Proszę o pomoc Warszawa

Druga strona jazdy na motocyklu...
adamgranic
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
Rok produkcji: 2007

Post autor: adamgranic »

Jeździłem nią już sporadycznie, miałem właśnie niczym Raptowny jechać przysmażyć gumę. Wyszedłem ubrany w kask i kombinezon a jej już nie było.Nie codziennie stała na posesji, garażowana była w innym miejscu więc musiał to być ktoś z okolicy kto widział, że akurat tam stoi.
Granat
Awatar użytkownika
Wściekła
GIRL
GIRL
Motocykl: GSXR 1000 K7

Post autor: Wściekła »

kurde w takich sytuacjach nie żałuję, że jestem przewrażliwiona na punkcie mojej maszyny i że jej przesadnie pilnuje :/

przykry temat... z policją to nie sądzę, jak maczają palce to na pewno za lepszą kasę niż ktoś daje nagrodę za znalezienie :/ inaczej nie ryzykowaliby dla marnych ochłapów swoich stołków wg mnie :/
Nowy
Motocykl: 1100XX
Rok produkcji: 2004

Post autor: Nowy »

można zrobić ekspertyzę kluczyka i da się ustalić czy dorabiany inny kluczyk od tego co masz, bo jeśli tak to niech psiarnia gania sprzedawce i niech sie pucuje poco była mu kopia.
Kubcyś
Motocykl: GSXR 1000
Rok produkcji: 0

Post autor: Kubcyś »

Mimo wszystko jak dla mnie to jest duże prawdopodobieństwo, że poprzedni właściciel mógł mieć coś z tym wspólnego.

Albo ktoś z Twoich okolic przyciął Cię, że masz nowego sprzęta i tylko wyczekał "okazje"...

Koledzy dobrze radzą, zorientuj się czy w okolicy są jakieś kamery. Działaj sam bo policja z reguły ma w dupie czyjeś nieszczęście i zapewne jedynym wysiłkiem z ich strony będzie wysłanie za jakiś czas pisemka o umorzeniu...
Awatar użytkownika
Siwy_ryry
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: zawsze HONDA !
Rok produkcji: 0

Post autor: Siwy_ryry »

Kubcyś pisze:Mimo wszystko jak dla mnie to jest duże prawdopodobieństwo, że poprzedni właściciel mógł mieć coś z tym wspólnego.

Albo ktoś z Twoich okolic przyciął Cię, że masz nowego sprzęta i tylko wyczekał "okazje"...

Koledzy dobrze radzą, zorientuj się czy w okolicy są jakieś kamery. Działaj sam bo policja z reguły ma w dupie czyjeś nieszczęście i zapewne jedynym wysiłkiem z ich strony będzie wysłanie za jakiś czas pisemka o umorzeniu...
i ewentualnie spiszą między którą a która go ktoś zaje*** ...
Pie**** pasożyty...
malinex
Motocykl: SC 33
Rok produkcji: 97

Post autor: malinex »

oby zlodziejowi dupsko peklo jak najszybciej sqrw...synstwo :wnerwiony: oby sie znalazl caly moze jakies malolaty cos wiedza
adamgranic
Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade

Post autor: adamgranic »

No właśnie dochodzenie już umorzyli a może ktoś widział mojego sprzęta na ulicy?
Granat
ŁukaszS
Motocykl: Honda 1000RR
Rok produkcji: 2004
Samochód: Audi S8

Post autor: ŁukaszS »

nie zazdrosze sytuacji... jak jeden kolega napisal,ze byc moze wczesniejszy wlasciciel(albo jeden z posiadaczy z przeszlosci) mogl miec cos wspolnego. Mialem z takim przypadkiem jedna przykra sprawe. ekspertyza tez moze nic nie dac,bo przeciez kazdy wlasciciel moze sobie dorobic kluczyk...nie jeden z nas na pewno dorobil i nie w celu pozniejszego podjebania sprzeta...byc moze zawinela osoba,ktora specjalizuje sie w moto...a to wtedy juz raczej nie znajdziesz...watpie zeby ktos na nim jezdzil na codzien. Najpewniej poszla na graty,albo na wschod...tam sobie radza doskonale z walonymi maszynami. a z nasza policja kazdy wie jak to jest,jesli tobie dzieje sie krzywda to raczej watpliwe zeby dobrze wyszlo...ale jesli to ty zrobisz jakis wyskok drobny w ktorym zlamiesz prawo to cie moment dojda. takie panstwo,taka polityka. wspolczuje bardzo straty moto,zycze zeby sie odnalazl,
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ku przestrodze, wypadki, oszuści”