Policja o_O
-
Lord613
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda Fireblade SC33
- Rok produkcji: 1996
Policja o_O
Jadę sobie dzisiaj moim fajerem jak zwykle
patrze misie stoją ale na przeciwnym pasie, często tam jeżdżę ale wątpie aby rozpoznawali marki i a tym bardziej kierowców. Zresztą później pytał (typowy tępak po podstawówce) jaka pojemność ... ku*** jakby nie było napisane. No to pojechałem i po jakiś 3 minutach wracam tą samą drogą i wiedziałem że tam stoją to sobie spokojnie jakieś 60 mulę maszynę aż tu lizak, no cóż mówie kontrola pewnie papierów. Dostałem mandat za przekroczenie prędkości, wmówił mi że jechałem 80, powiedziałem żeby udowodnił że to mój pomiar, to on coś o tym że nie przerejestrowany moto itd ... masakra tak lecieć w ch*ja pozdro dla drogówki
[C]alkowity rak [R]ozumu
-
Maki
- Motocykl: Była SC 33 jest SC57 A
- Rok produkcji: 2005
-
Irmscher
- Motocykl: cbr 900 rr
- Rok produkcji: 1999
Re: Policja o_O
Bez urazy ale albo ta opowieść to jakiś żart, albo jesteś bardzo naiwny.Przyjąłeś mandat za przekroczenie prędkości ,pomimo że nie było pomiaru? na oko to wiesz co sobie mogą...Lord613 pisze:Jadę sobie dzisiaj moim fajerem jak zwyklepatrze misie stoją ale na przeciwnym pasie, często tam jeżdżę ale wątpie aby rozpoznawali marki i a tym bardziej kierowców. Zresztą później pytał (typowy tępak po podstawówce) jaka pojemność ... ku*** jakby nie było napisane. No to pojechałem i po jakiś 3 minutach wracam tą samą drogą i wiedziałem że tam stoją to sobie spokojnie jakieś 60 mulę maszynę aż tu lizak, no cóż mówie kontrola pewnie papierów. Dostałem mandat za przekroczenie prędkości, wmówił mi że jechałem 80, powiedziałem żeby udowodnił że to mój pomiar, to on coś o tym że nie przerejestrowany moto itd ... masakra tak lecieć w ch*ja pozdro dla drogówki
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Lord613 pisze:Jadę sobie dzisiaj moim fajerem jak zwyklepatrze misie stoją ale na przeciwnym pasie, często tam jeżdżę ale wątpie aby rozpoznawali marki i a tym bardziej kierowców. Zresztą później pytał (typowy tępak po podstawówce) jaka pojemność ... ku*** jakby nie było napisane. No to pojechałem i po jakiś 3 minutach wracam tą samą drogą i wiedziałem że tam stoją to sobie spokojnie jakieś 60 mulę maszynę aż tu lizak, no cóż mówie kontrola pewnie papierów. Dostałem mandat za przekroczenie prędkości, wmówił mi że jechałem 80, powiedziałem żeby udowodnił że to mój pomiar, to on coś o tym że nie przerejestrowany moto itd ... masakra tak lecieć w ch*ja pozdro dla drogówki
Jeśli ktoś tu ma ograniczenie umysłowe jakie sugerowałeś to raczej Ty ...
- OZI
- Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
- Rok produkcji: 2000
Nie wiem czemu ma służyć ten temat, może nie masz się komu wyżalić ale jakby każdy z forum zakładał temat bo dostał mandat to MOD dostałby szału
Skoro nieczułeś się winny to po co przyjmowałeś, na pewno uprzedził cię, że mozesz odmówić przyjęcia mandatu, a tak dotałeś recepte i tyle... Podejrzewam że troche to ubarwiłeś i przekłamałeś, bo nawet nie napisałeś ile dostałeś mandatu ale niewnikajmy... Jeżeli tak kozaczysz przy kontroli jak opisałeś to życze ci powodzenia. Zresztą twój opis pod postami wszystko tłumaczy
[C]alkowity rak [R]ozumu
Pozdro!
Skoro nieczułeś się winny to po co przyjmowałeś, na pewno uprzedził cię, że mozesz odmówić przyjęcia mandatu, a tak dotałeś recepte i tyle... Podejrzewam że troche to ubarwiłeś i przekłamałeś, bo nawet nie napisałeś ile dostałeś mandatu ale niewnikajmy... Jeżeli tak kozaczysz przy kontroli jak opisałeś to życze ci powodzenia. Zresztą twój opis pod postami wszystko tłumaczy
Pozdro!