Błąd 929
-
mario 12
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr929/cbr600f3/xt600
- Rok produkcji: 2001
Dzisiaj wyczyściłem zawór i byłem w szoku.Jak go rozkręciłem to moim oczom ukazał sie ogromny nagar,dziwne ze jeszcze działał.Ale bez problemów szybki demontaż,szczota druciana,dokładnie jak opisał adipaw.Nie ma wielkiej filozofii,mysle ze kazdy sobie z tym poradzi,nie trzeba zmienac ustawienia zaworu,chyba ze jakas korekta.Teraz chociaz bede spokojniejszy,ok godziny roboty ale lepiej zapobiegać niz później leczyć a szczególnie ze silniczek nie jest tani...Na tulejki dałem troche miedzianego smaru,temp.do1100 stopni C,mysle ze kazdy powinien dokonać takiego zabiegu,na pewno nie zaszkodzi.Dzieki adipaw za mobilizacje;)
mario
- adipaw
- Motocykl: aprilia sl falco 1000/ yamaha xt600
- Rok produkcji: 2001
johny89 nikt nie dorabia bo nie ma aż takiego popytu którego nie pokryje podaż
sory zbyt ekonomicznie zabrzmiało jest więcej zaworów na rynku niż potrzeba ale nie tak dużo żeby tanio było!
mario 12 super że się wziełeś bo warto było postawisz kiedyś bro i kwita ! swoim się pomaga! jak ja popsułem to poco inni mają psuć można ich ostrzec!
mario 12 super że się wziełeś bo warto było postawisz kiedyś bro i kwita ! swoim się pomaga! jak ja popsułem to poco inni mają psuć można ich ostrzec!