Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
- Ezio
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: była SC33// szukam
- Rok produkcji: 1998
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
A może by tak (idąc za przykładem niektórych for samochodowych i motocyklowych) stworzyć dział np "galerie użytkowników"? A właściwie to wystarczyło by zmodyfikować obecny dział "nowe nabytki", bo jest on przecież bardzo podobny.
Przede wszystkim dla przejrzystości użytkownicy powinni nazywać swoje tematy wg jakiegoś sensownego schematu, w którym musi być zawarta nazwa użytkownika i prezentowany model, np "Lenar --->> SC57B repsol". Bo w tej chwili jest wg mnie syf, kupa tematów o nazwie "mój nowy fajer", "mój nowy nabytek" itp.
Na innych forach , na których to widziałem, wygląda i funkcjonuje to bardzo dobrze (może jest ktoś z www.bmw5er.pl to wie o czym piszę).
Piszę o tym, bo niby na stronie głównej www.fireblade.pl jest "galeria", ale nie jest ona w żaden sposób powiązana z forum, żyje własnym życiem, nawet nie ma żadnego powiadomienia, gdy ktoś zostawi jakiś komentarz, nie można też przejrzeć wszystkich zdjęć konkretnego użytkownika.
A tu każdy chętny by mógł sobie założyć wątek o swojej maszynie, opisać jej historię, dokonane modyfikacje i na bieżąco prezentować nowe mody, wrzucić foty (najlepiej z zewnętrznych serwisów typu www.imageshack.us , coby forum nie zamulać). Inni by komentowali, krytykowali, doradzali itp.
hmm???
pozdro
Lenar
Przede wszystkim dla przejrzystości użytkownicy powinni nazywać swoje tematy wg jakiegoś sensownego schematu, w którym musi być zawarta nazwa użytkownika i prezentowany model, np "Lenar --->> SC57B repsol". Bo w tej chwili jest wg mnie syf, kupa tematów o nazwie "mój nowy fajer", "mój nowy nabytek" itp.
Na innych forach , na których to widziałem, wygląda i funkcjonuje to bardzo dobrze (może jest ktoś z www.bmw5er.pl to wie o czym piszę).
Piszę o tym, bo niby na stronie głównej www.fireblade.pl jest "galeria", ale nie jest ona w żaden sposób powiązana z forum, żyje własnym życiem, nawet nie ma żadnego powiadomienia, gdy ktoś zostawi jakiś komentarz, nie można też przejrzeć wszystkich zdjęć konkretnego użytkownika.
A tu każdy chętny by mógł sobie założyć wątek o swojej maszynie, opisać jej historię, dokonane modyfikacje i na bieżąco prezentować nowe mody, wrzucić foty (najlepiej z zewnętrznych serwisów typu www.imageshack.us , coby forum nie zamulać). Inni by komentowali, krytykowali, doradzali itp.
hmm???
pozdro
Lenar
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
Ale dodanie fot do bazy fireblade nie sprzyja jakimkolwiek dyskusjom, bo:
No i żeby tematy jakoś normalnie były zatytułowane, a nie 59 wątków "mój nowy fajer".
Tak dużo z tym roboty, czy ten temat to jakaś fikcja?
Nie chodzi mi o robienie kolejnego nowego działu, tylko o modyfikację "nowych nabytków", tak by każdy mógł zaprezentować swoje moto (nie tylko nowe nabytki), opowiedzieć o modach, co jakiś czas wrzucić jakieś foto itp, po prostu wszystko związane ze swoim moto.LENAR pisze:nie jest ona w żaden sposób powiązana z forum, żyje własnym życiem, nawet nie ma żadnego powiadomienia, gdy ktoś zostawi jakiś komentarz, nie można też przejrzeć wszystkich zdjęć konkretnego użytkownika.
No i żeby tematy jakoś normalnie były zatytułowane, a nie 59 wątków "mój nowy fajer".
Tak dużo z tym roboty, czy ten temat to jakaś fikcja?