Szkoda chłopaka sezon się co dopiero zaczyna
U nas sezon się już zaczął...
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
widzę że ostatnio mam trochę inne zdanie od wszystkich ...
jak dla mnie trzeba szkodować tych dla których auta zajeżdżają drogę
bo tu to ja widzę głupotę i nic więcej ,szkoda że on w czas nie nabrał rozumu poprzez różnego rodzaju sytuacje podbramkowe kolizje wypadki bo tak naprawdę to chyba tylko to nas nauczy jeździć wiem co mówię , bo taki delikwent który np. wiezie pasażerów i nie wyrabia na zakręcie czy to autem czy to motorem to szkodować niema co .
kiedyś oglądałem reportaż motocyklisty który powiedział 'jesli ktoś jeździ moto 4 i twierdzi ze umie jeździć to gów.no wie' umiejętności i rozum zdobywa sie latami
szkoda ze temu chłopakowi zabrakło na to czasu
nie zrozumcie mnie źle ale kto w zakręty o tej porze roku wchodzi z taka prędkością ...
jak dla mnie trzeba szkodować tych dla których auta zajeżdżają drogę
bo tu to ja widzę głupotę i nic więcej ,szkoda że on w czas nie nabrał rozumu poprzez różnego rodzaju sytuacje podbramkowe kolizje wypadki bo tak naprawdę to chyba tylko to nas nauczy jeździć wiem co mówię , bo taki delikwent który np. wiezie pasażerów i nie wyrabia na zakręcie czy to autem czy to motorem to szkodować niema co .
kiedyś oglądałem reportaż motocyklisty który powiedział 'jesli ktoś jeździ moto 4 i twierdzi ze umie jeździć to gów.no wie' umiejętności i rozum zdobywa sie latami
szkoda ze temu chłopakowi zabrakło na to czasu
nie zrozumcie mnie źle ale kto w zakręty o tej porze roku wchodzi z taka prędkością ...
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Właśnie to to to to... ja tak samo się bez tego nie ruszam.wiertło pisze:wiem o czym Wściekła, mówisz jaki to bólprzeważnie w zime i sam teraz się nie ruszam bez kombi i bielizny termoaktywnej .
Szkoda chłopaka sezon się co dopiero zaczynaaż nie chce myśleć co będzie dalej eh....
Ale mam kolegów, którzy niestety dzinsy, kurtka zimowa, bez rękawic i jazda....
Przed wczoraj nawinąłem trochę km, i spotkałem kumpla, który jakieś 2 tyg temu kupił moto (hornet) i jezdzil w kurtce na snowboard i jeansach i oczywiście adidaski.
Zabrałem go do siebie, przymierzył moja 2gą tekstylie i mu ją sprzedałem wraz z krótkimi rękawicami... 30 minut po tym jak wyjechał ode mnie sie wypier**** i podarł kurtke , kolano i coś tam jeszcze.
A co do wypadków.. u nas w piątek też gośc w auto wyje*** bo mu baba wymusiła, i 2gie auto jeszcze w gościa z moto...
ale żyje na szczęście...
Pierwsze cieplejsze dni .... [*].
- zinnej
- Motocykl: HondaCBR 929
- Rok produkcji: 2001
To fakt. Wczoraj pucha o mało co nie zepchnęła kumpla z drogi. Gość zaczął wyprzedzać będąc właśnie wyprzedzanym. Standard. A poszedł kierunek, prędkość nie była duża, manewr wykonany bez przypału.Wściekła pisze:no i przede wszystkim muszą się do nas na nowo co roku przyzwyczajać, początek sezonu to żniwa kostuchy niestety
[ Dodano: Pon Mar 05, 2012 9:48 am ]
Ale dodam, że większość kierowców ustępuje, robi miejsce. Z roku na rok widzę postępy
Drive like there's no tomorrow - there won't be.
-
drzewo
- Motocykl: HH900
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Sprzętów przybyło w tym roku to niestety zdarzenia drogowe się zaczną z udziałem motocyklistów
To przykre, bo przed nim jeszcze kupa życia, ale ja jeszcze raz powtarzam, że jeśli ktoś sie nie czuje na siłach ogarnąć maszynę np litra hmmm to jednak na początek niech się zastanowi, bo potem przykłady się mnożą
Pogoda jest jaka jest i pospiechu nie ma a i tak przyjdzie już sezon w pełni to podwyżka paliw i tak się nie będzie często śmigać...Więc nie ma co pochopnie za manętę i naprzód......[*]
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
Człek się naoglądał tych dziwnych sytuacji na jułtubie, jak to pięknie zjeżdżają kierowcy a później nagle szybki powrót do osi jezdni.. że ciężko takim ufać.zinnej pisze:
[ Dodano: Pon Mar 05, 2012 9:48 am ]
Ale dodam, że większość kierowców ustępuje, robi miejsce. Z roku na rok widzę postępy
Ale co racja to racja... zjeżdża coraz więcej ludzików.
I Chwała im za to.!