ten przerywacz co kupilem byl z orginalna wtyczka nie pamietam dokladnie co i jak . wpioloem i ogien
[ Dodano: Sro Lip 20, 2011 8:30 pm ] a z przerywacza ledowego wychodzi czerwony i czarny a w wiazce motocyklowej jeden pin jest ominiety i o dziwo chodzi
Mario_900rr pisze:Jak myślicie założe te kierunki do sc28? mam taki zamiar ma ktoś doświadczenie z=w tym temacie?
Zakładam, że pytasz o kierunki LED. Jeżeli masz 12V instalacje to bez problemu zamontujesz takowe kierunki. Pamiętaj, że dobrze było by wymienić również przerywacz na taki, który działa niezależnie od obciążenia( przerywacz LED). Jeżeli 6V też damy rade
tak dokładnie chodzi mi o przeróbke na kierunkowskazy Led- wiadomo łączy się z tym też przerywacz. Dzięki to chciałem wiedzieć
15.03.2012
W Larssonie nie mają już tego przerywacza z oryginalną kostką, więc kupiłem inny przerywacz led od suzuki i nie działał. W koncowej fazie jednak kupiłem na allegro taki http://allegro.pl/przerywacz-kierunkows ... 24562.html
Witam zamontowałem kierunki i przerywacz led kierunki działają normalnie ale kontrolka na zegarze przygasa a nie miga ja przy zwykłych kierunkach czy to normalne ?