Brak pompy paliwa czy to normalne???
-
gieniusc28
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 900
- Rok produkcji: 1995
Brak pompy paliwa czy to normalne???
Witam szanowne grono mam do was takie pytanie mianowicie kumpel kupił SC28 i nie ma pompki paliwowej tylko od silnika do kranika idzie podciśnienie czy tak było robione seryjnie??? Troche jestem zdziwiony bo ja u siebie mam pompkę i kranik bez podciśnienia natomiast przy silniku mam wyjście na podciśnienie tylko jest zaślepione.
-
gieniusc28
- Motocykl: cbr 900
- Rok produkcji: 1995
Kurde to czyli ja mam tez silnik z sc 33??? bo tak jak u kumpla w tym samym miejscu mam wyjście na podciśnienie tylko pompka normalnie jest.
Też zauważyłem przy zmianie świec że ja mam silnik wyżej ramy niz u znajomego. Dlatego to wszystko wydaje mi sie dziwne, a jeżeli SC33 było seryjnie bez pompki to jego fajer powinien wkręcać się i przyśpieszać normalnie, teraz nie mamy możliwości sprawdzenia bo zima mocno atakuje
A czym różni sie silnik sc28 a sc33??? po numerze to można sprawdzić czy jak??
Też zauważyłem przy zmianie świec że ja mam silnik wyżej ramy niz u znajomego. Dlatego to wszystko wydaje mi sie dziwne, a jeżeli SC33 było seryjnie bez pompki to jego fajer powinien wkręcać się i przyśpieszać normalnie, teraz nie mamy możliwości sprawdzenia bo zima mocno atakuje
A czym różni sie silnik sc28 a sc33??? po numerze to można sprawdzić czy jak??
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99