Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chodzi o to, że druga ankieta nie bardzo jest możliwa w tym wątku...
dlatego też każdy się wypowiada, nikt nie twierdzi że będzie termin jaki potwierdziło teraz 5 czy 6 osób
Wsciekla FAbiq popros, on niech zmieni ankiete...
np. 2 i 3 wekend czerwa i jakies 2 temriny w lutym.,
Termin ankiety 14-30 dni. i chyba bedzie najlepiej?
Yarson 954 pisze:Wsciekla FAbiq popros, on niech zmieni ankiete...
np. 2 i 3 wekend czerwa i jakies 2 temriny w lutym.,
Termin ankiety 14-30 dni. i chyba bedzie najlepiej?
Działąj bo Ognisko czeka
[ Dodano: Wto Sty 31, 2012 11:22 pm ]
tzn> lipcu
Ufff... już się bałem , że z tym LUTYM to na poważnie
no zgadzam sie z Max_929, w ankiecie glosuje kilkadziesiat osob a o terminie decyduja 3 osoby...to po co ankieta wystarczylo z gory narzucic termin bo i tak ta ankieta o kant dupy... skoczny sie ankieta, bedzie wiadomo jaki miesiac i wtedy mozna wrzucic ankiete odnosnie ktory weekend.
pisalem przeciez jesli wszyscy tak chca ten czerwiec to 2 badz 4 weekend, a najlepiej lipiec, wtedy juz jest po szkolach sesjach itp i mozna bez problemu jakis weekend wybrac, no i pogoda raczej pewniejsza niz w czerwcu
Dla mnie dowolny week czerwca pasuje (szkoda że nie ma maja). Proponuję zrobić listę osób, które się wybierają na zlot. Lista będzie lepiej czytelna i nie trzeba wertować kilku stron. Pisząc "wybierają" mam na myśli - na pewno, bez względu na pogodę i inne zjawiska nadprzyrodzone, a nie może. Każdy obok swojego nicku wpisze który termin mu odpowiada. Nie musi być jeden, jeśli pasuje cały czerwiec, to tak piszcie, będzie można jakoś znaleźć kompromis. Ta lista będzie od razu listą do wpłat.
jak juz wybierzemy optymalny termin to można pomysleć nad tym by był stały na następne lata tylko miejsce bys sie zmieniało a i to mozna zrobić stałe ,wtedy ta impreza bedzie jedna z wielu w sezonie na które bedzie sie jeździło