Z powrotem do tego dnia i wydarzeń nie mam problemów, moge o tym mowic cały czas..Nie zemdlalem nawet na sekunde dzięki czemu pamietam doslownie wszystko..Co będzie z sądem , czyja wina,wszystko sie okaże o czym na pewno dam Wam znac.Na razie czekam na wezwanie do sądu.Mialem szczęscie to fart,ale to nie wszystko.Przedewszystkim uważam,że ktos wtedy mi pomógł przetrwać..Ten ktoś z góry.. Wiecie o co chodzi. Najwazniejsze,że wszystko idzie w dobrą strone,wszystko sie fajnie wygoiło,czuje sie rewelacyjnie teraz tylko czekac,az sie nogi dobrze zrosną i rehabilitacja..Wiecie jakie jest moje najwieksze marzenie na dzien dzisiejszy? Żeby móc wyjsc do kibla jak cywilizowany człowiek, a juz nawet nie godam o prysznicu hehe..Sa szanse,ze juz za dwa miesiące bedzie to możliwe
W co bardzo mocno wierze
Pozdrawiam Was MotoBracia i Moto Siostry i jeszcze raz dziękuje za dobre slowo i wsparcie:)
także powodzenia
Luks pisze:witam słyszałem o tym jesteś facetem od Klaudii jeśli sie nie myle ? pół biedy z moto ale obrażeń ciała to dostałeś konkretnych .. wracaj do zdrowia bo to najważniejsze i walcz w tej sprawie bo jeśli wygrasz to dostaniesz takie odszkodowanie że kupisz se kilka moto i to nówkitakże powodzenia
No niestety było bardzo źle a nawet dramatycznie,ale wszystko minelo i na dzień dzisiejszy czuje sie rewelacyjnie tyle,ze musze leżeć,miejmy nadzieje,ze tylko do konca marca.Nieźle bym Claudii narobił, za rok Nasze Wesele,poza tym ma obiecana podróż poślubną na moto do Chorwacji -tak,ze nie moge zawieźć .Mam nadzieje,że bede mógł liczyć na Waszą obecnosć w naszym wielkim dniu
wewir pisze:DAVID87, jak zaprosisz to wpadniemy:) i zrobimy kordonik;D
Najważniejsze żeby pogoda była
Wariat79 pisze:Taki dzwon a Ty już myślisz o powrocie na motoszacun za tak wielką miłość i pasje do motongów
Jak najszybciej wracaj do zdrowia i na drogę
Były w moim życiu od zawsze..Jak kiedys komus powiedzialem,ze traktuje motocykl jak członka rodziny dziwnie się na mnie patrzył - ale to sie wlasnie nazywa pasja I miłośc dozgonna do 2kółek
Bardzo Wam dziękuje za te cieple i miłe słowa i że trzymacie kciuki
Niesamowicie fajne uczucie, od razu lepiej sie czlowiek czuje, jak wie,że wszyscy mu dobrze życzą
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości