II ZLOT FIREBLADE ???
- chanbord
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Piszesz o lotnisku, ale nie wiem czy wiesz o jakim lotnisku pisał Misiopajur. Otóż lotnisko te nie jest asfaltowe a tylko trawiaste, więc równie dobrze mogłoby go nie być, no chyba, że ktoś ma zamiar lądować
Jedyna atrakcja to ta, że byłaby możliwość wykupienia jakiegoś przelotu jakimś samolocikiem czy szybowcem nad Grudziądzem 
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
sluchajcie nie raz nie dwa gadalem z kolesiem od toru w Radomiu i dla chcacych mozna tam wynajac cale pole gdzie moznaby rozbijac namioty.W tej usludze napewno szloby sie dogadac i albo wynajac tor(co moze byc dosyc drogie) albo poprostu dogadac sie z wlascicielami zeby w ten dany weekend tor byl przeznaczony dla ogolnego latania na moto.Niestety wiaze sie to z tym ze pozjezdza sie ludzi i pewnie beda sie wtedy platac miedzy zlotowcami.Fakt ze byloby gdzie jakis zespol ulokowac,bylby prad i mozliwosc polatania na torze.Wiem ze takie imprezy byly organizowane przez inne kluby samochodowe czy motocyklowe.dojazd do Radomia z polnocy i poludnia tez jest dobry bo z drugich stron nie mam pojecia(pisalem z mysla o krajowej 7)
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
eee tam jak weźmiesz pokrowiec to motor nie zmoknie reszta nie ważna ;pWściekła pisze:ja się tylko zastanawiam czy namioty to dobry pomysł.. o ile nie pada no problem, ale jak będzie tak jak ostatniego roku, że co weekend lało... to podmokniemy i nie będzie przyjemnie... jestem jednak za zainwestowaniem w nocleg pod dachem ze wzgl. na pogodę
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
hmm w ubiegłym roku przespałam w namiocie w deszczu parę zlotów... bez sensu, żadna przyjemnośc
kładziesz się w błoto i z niego rano wstajesz bleh, na ostatnie imprezy już szukałam noclegów na kwaterach
wolę dac 30 zł za noc w ciepłej pościeli i ciepłą wodą niż spac w bagnach
co innego jak jest pogoda, ale o tej porze roku tego nie przewidzimy
-
Zibbi
- Motocykl: sc57b
- Rok produkcji: 2006
Odnośnie Lisich Kątów---- to miejsce super,znam je dosyć dobrze ,napewno jest warte polecenia
. a pozatym jak dla mnie to i tak nieważne gdzie odbedzie sie zlot i kiedy,i tak przyjeżdzam z Norwegii,więc czy bedzie to nad morzem czy w górach to pokonanie kilkusetek kilometrów nie ma najmniejszego znaczenia 
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
- Przemo954RR
- Motocykl: Honda 600F3 stunt sucza :-)
- Rok produkcji: 1997
To może być dobry tematFireBlade954 pisze:To jak doszliście do Radomia to zapraszam do IłżyZamek, Jezioro, Domki Letniskowe, a na tor do Radomia 30 km, Miasteczko przyjazne i sympatyczne
wolę dac 30 zł za noc w ciepłej pościeli i ciepłą wodą niż spac w bagnach
Jak najbardziej Wściekła masz rację
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003