http://allegro.pl/honda-cbr-954-rr-02-0 ... 48899.html
Na Ebayu mozna je kupic z 300f czyli jakies 1500zl ? Mial ktos je juz w rekach? Wykonane sa z tego samego materiału ABS..
Oczekuje wypowiedzi konkretnych a nie kumpel kumpla slyszal ze kumpel tamtego kumpla mowi ze sa..
Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
Owiewki z Hong kongu
- skoab
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: R6->954->954
- Rok produkcji: 2004
-
trutenz
- Motocykl: Czarny
- Rok produkcji: 2008
Witam.
Kupiłem takie owiewki na E-bay.
Ogólnie są cieńsze niż oryginał.Nie pasują dokładnie.Otwory trza nawiercać na większe .
Powłoka lakiernicza miękka-rysuje się lakier bezbarwny.
Nie miałem czasu na klejenie moich-oryginalnych,więc kupiłem z E-bay.
Motór sprzedałem po miesiącu, więc nie wiem jak by to wyglądało po roku użytkowania.
Kupiłem takie owiewki na E-bay.
Ogólnie są cieńsze niż oryginał.Nie pasują dokładnie.Otwory trza nawiercać na większe .
Powłoka lakiernicza miękka-rysuje się lakier bezbarwny.
Nie miałem czasu na klejenie moich-oryginalnych,więc kupiłem z E-bay.
Motór sprzedałem po miesiącu, więc nie wiem jak by to wyglądało po roku użytkowania.
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
-
pepus11
- Motocykl: Vtr 1000f
- Rok produkcji: 0
Ja ostatnio ubierałem 600f4i sporta w te owiewki z o24 to nie były złe , plastik ABS można było śmiało wyginać nic nie pęka spasowanie średnie trzabyło się trochę namęczyć ,ale efekt końcowy jak najbardziej zadowalający .Jak to się będzie sprawowało w eksploatacji to nie wiem . W zx9r miałem założone jakieś chinole z białego plastiku nie ABS to tych zdecydowanie nie polecam co chwila mi się tam jakiś uchwyt odłamał ,ale kawa była zestrojona na twardo i na kole dość sporo jeździła także przy normalnej eksploatacjo może problemu by nie było .