mam bardzo dobry kontakt z właścicielem tego moto i wiem co nieco o tym moto troche mnie śmieszy to co napisałeś, za tą cenę nowy właściciel bedzie sie cieszył motorem bez wkładu finansowego a jak przyjdzie do sprzedaży to jeszcze zarobi .Bombel pisze:tak jak kolega pisal z 06 nie bylo repsola, naklejki z dupyi ogolnie widac ze zmeczona zyciem
Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
-
speed1_2004
- Motocykl: cbr 929,gsxr 750 k5,iż planeta 56
- Rok produkcji: 0
ten repsol z ogloszenia to blady z 2006r(czarne malowanie) po lekkim slizgu wlasciciel ktory go sprzedaje jest w NL i kupil moto od swojego kolegi. malowal go na repsola bo mu sie malowanie podobalo a moto kupil bo bylo pewne nie od jakiegos goscia co chce sie pozbyc sprzeta.sam bylem zainteresowany tym repsolem lecz mam za daleko:( moto jest dos dobrze doinwestowane a i posiada tez wszystkie fotki jak moto wygladalo przed malowaniem w trakcie i po malowaniu wiec raczej nie sciemnia...jedz zobacz bo teraz na weekend moto przywozi do pl.pozdro
Honda-The Power of Dreams-Dream The Impossible
-
Bombel
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
Max_929 pisze:mam bardzo dobry kontakt z właścicielem tego moto i wiem co nieco o tym moto troche mnie śmieszy to co napisałeś, za tą cenę nowy właściciel bedzie sie cieszył motorem bez wkładu finansowego a jak przyjdzie do sprzedaży to jeszcze zarobi .Bombel pisze:tak jak kolega pisal z 06 nie bylo repsola, naklejki z dupyi ogolnie widac ze zmeczona zyciem
a czy ja napisalem ze ktos sie nie bedzie zadowolony ? jezeli pewne moto to niech kolega jedzie ale wizualnie nie robi szalu sory ale te naklejki to dramat ! ale wiadomo na plastikach sie nie jezdzi i kazdy robi po swojemu
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
widzę ze nie tylko ja jestem obeznany co do tej hondyspeed1_2004 pisze:ten repsol z ogloszenia to blady z 2006r(czarne malowanie) po lekkim slizgu wlasciciel ktory go sprzedaje jest w NL i kupil moto od swojego kolegi. malowal go na repsola bo mu sie malowanie podobalo a moto kupil bo bylo pewne nie od jakiegos goscia co chce sie pozbyc sprzeta.sam bylem zainteresowany tym repsolem lecz mam za daleko:( moto jest dos dobrze doinwestowane a i posiada tez wszystkie fotki jak moto wygladalo przed malowaniem w trakcie i po malowaniu wiec raczej nie sciemnia...jedz zobacz bo teraz na weekend moto przywozi do pl.pozdro
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
Co racja to racja...Max_929 pisze:mam bardzo dobry kontakt z właścicielem tego moto i wiem co nieco o tym moto troche mnie śmieszy to co napisałeś, za tą cenę nowy właściciel bedzie sie cieszył motorem bez wkładu finansowego a jak przyjdzie do sprzedaży to jeszcze zarobi .Bombel pisze:tak jak kolega pisal z 06 nie bylo repsola, naklejki z dupyi ogolnie widac ze zmeczona zyciem
Może i malowanie nie oryginalne, ale cena na prawdę dobra!
I jeszcze 2 osoby z forum polecają i znają moto
-
speed1_2004
na zywo moto wyglada napewno lepiej niz na tych fotach... wszystkie fotki mam i wiem na jego temat duzo wiec jak by gosc mieszkal blizej nie zastanawial bym sie za ta cene gdzyz wiemy ze to nie lepianka za 3 sztuk... gosc nic nie ukrywa.jak cena za wysoka szukaj dalej byla wczoraj na allegro 2004 czarna za 14tys i poszla z miejsca zdazylem tylko sms napisac i juz ktos ja zwinol ale tam pochodzenia nie znasz a tu co innego.pozdro
Honda-The Power of Dreams-Dream The Impossible
-
speed1_2004
-
arcy_mg
- Motocykl: GSXR 1000 K7
Witam..
Powiem Ci na co ja bym zwrocil uwage ogladajac to moto..ogolnie wydaje mi sie calkiem ok, sprzedajacy pisze ze oryginalne owiewki, tutaj nie przecze, wyglada jak wersja europejska, srebren owiewki+czarny wahacz itd..
Ok, a teraz dokladniej co by mnie zainteresowalo jako kupujacego:
- owiewki bez otarc a dekiel zarowno z prawej jak i z lewej strony porysowany, wydaje mi sie niemozliwoscia aby motocykl przewracajac sie (nawet parkingowka) nie mial zarysowanych plasktikow a jedynie dekle --> ale owiewki mogly byc wymienione i wtedy pozostaja oryginalne, co sie zgadza z opisem, lub tez oryginalne ale malowane..ale to juz moje przemyslenia i moja dociekliwosc..
- wydaje mi sie ze dzwignia hamulca noznego jest wygieta..tutaj nasuwa sie pytanie tak jak wyzej
- lewy obciaznik kierowcy troszke odrapany, mozliwe ze to cos - jezeli ma rysy, jezeli tylko odpryski farby to bym sie nie przejmowal bo u mnie tez zauwazylem ze tak bylo..
- wahacz ma zdarta nalepke, moze od przetarcia a moze od czegos innego..
Ogolnie sprzedajacy nie pisze ze bezwypadkowy czy cos a jedynie ze ma oryginalne owiewki..Wg mnie warto zapytac o te rzeczy, w koncu nie codzien wydajemy tyle kasy na motocykl;)
Pozdrawiam
Powiem Ci na co ja bym zwrocil uwage ogladajac to moto..ogolnie wydaje mi sie calkiem ok, sprzedajacy pisze ze oryginalne owiewki, tutaj nie przecze, wyglada jak wersja europejska, srebren owiewki+czarny wahacz itd..
Ok, a teraz dokladniej co by mnie zainteresowalo jako kupujacego:
- owiewki bez otarc a dekiel zarowno z prawej jak i z lewej strony porysowany, wydaje mi sie niemozliwoscia aby motocykl przewracajac sie (nawet parkingowka) nie mial zarysowanych plasktikow a jedynie dekle --> ale owiewki mogly byc wymienione i wtedy pozostaja oryginalne, co sie zgadza z opisem, lub tez oryginalne ale malowane..ale to juz moje przemyslenia i moja dociekliwosc..
- wydaje mi sie ze dzwignia hamulca noznego jest wygieta..tutaj nasuwa sie pytanie tak jak wyzej
- lewy obciaznik kierowcy troszke odrapany, mozliwe ze to cos - jezeli ma rysy, jezeli tylko odpryski farby to bym sie nie przejmowal bo u mnie tez zauwazylem ze tak bylo..
- wahacz ma zdarta nalepke, moze od przetarcia a moze od czegos innego..
Ogolnie sprzedajacy nie pisze ze bezwypadkowy czy cos a jedynie ze ma oryginalne owiewki..Wg mnie warto zapytac o te rzeczy, w koncu nie codzien wydajemy tyle kasy na motocykl;)
Pozdrawiam
-
Woodyrg
- Motocykl: brak
Witam!
Byłem oglądać moto. Silnik zdaje sie pracował ok, rama po obejrzeniu wszystkich widocznych spawów również ok. Niestety cała reszta zmęczona i to bardzo. Generlanie wszystkie plastiki spawane i już popekane, siedziska zniszczone. Odudowa bladego do stanu zadowalajacego mnie pochlonęla by troszke kasy. Konia nie kupiłem i przez najblizsze dwa miesiące pewnie nie kupię ze wzgledu na wyjazd do pracy. Plan jednak pozostaje SC 57b!! Dzięki za rady i opinie! Szukam dalej
Byłem oglądać moto. Silnik zdaje sie pracował ok, rama po obejrzeniu wszystkich widocznych spawów również ok. Niestety cała reszta zmęczona i to bardzo. Generlanie wszystkie plastiki spawane i już popekane, siedziska zniszczone. Odudowa bladego do stanu zadowalajacego mnie pochlonęla by troszke kasy. Konia nie kupiłem i przez najblizsze dwa miesiące pewnie nie kupię ze wzgledu na wyjazd do pracy. Plan jednak pozostaje SC 57b!! Dzięki za rady i opinie! Szukam dalej