Tylik pisze:z tym orzełkiem to Ty turystycznie POLSKE reklamujesz czy Honde/nasze forum?
Wolę Polskę niż, tak jak wyżej ktoś napisał za free Hondę, jak tak pozostańmy tylko przy logo forumowe, reszta bez zmian.
Tylik pisze:z tym orzełkiem to Ty turystycznie POLSKE reklamujesz czy Honde/nasze forum?
kocan pisze:Po to ankieta zeby wybrac uniwersalny wzor a nie tam jakies zachcianki... oj chlopaki chlopaki jak kobieta w ciazy ;p najpierw wszyscy chca ankiete a potem jak cos nie odpowiada to sie chca wylamywac. trzeba sie dostosowac do wiekszosci. ja tez wybralem inna opcje jak ta gorujaca ale niestety takie zycie, wiekszosc wygrywa i mimo wszystko bede szczesliwy ze bede mial taka bluze. no to teraz przejde do tego co chcialem powiedziec:) a wiec wybierzcie czcionke sobie jakas i napiszcie napis jaki ma byc a ja sie pobawie w corelu zeby to ogarnac lecz nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu (akurat studiuje grafike komputerowa i mam troche prac zaliczeniowych do zobienia i nie bede mial za bardzo czasu w tym tyg). Pozdro
Max_929 pisze:kocan pisze:Po to ankieta zeby wybrac uniwersalny wzor a nie tam jakies zachcianki... oj chlopaki chlopaki jak kobieta w ciazy ;p najpierw wszyscy chca ankiete a potem jak cos nie odpowiada to sie chca wylamywac. trzeba sie dostosowac do wiekszosci. ja tez wybralem inna opcje jak ta gorujaca ale niestety takie zycie, wiekszosc wygrywa i mimo wszystko bede szczesliwy ze bede mial taka bluze. no to teraz przejde do tego co chcialem powiedziec:) a wiec wybierzcie czcionke sobie jakas i napiszcie napis jaki ma byc a ja sie pobawie w corelu zeby to ogarnac lecz nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu (akurat studiuje grafike komputerowa i mam troche prac zaliczeniowych do zobienia i nie bede mial za bardzo czasu w tym tyg). Pozdro
ooo i na takie słowa czekałem,po co komu ankieta skoro i tak każdy chcę inaczej![]()
[ Dodano: Pon Sty 16, 2012 7:05 pm ]
no i nie ukrywam ze mnie wynik zadowala
Siwy_ryry pisze:Yarson 954, i ZłotyFireBlade, - dawać osobny temat, zamówimy 3 bluzy takie jak wyżej pisaliśmy i wtedy się zobaczy , czy będą chętni na to.
Bo Ty Yarson 954, masz jakieś tam dojścia?
Yarson 954 pisze:Siwy_ryry pisze:Yarson 954, i ZłotyFireBlade, - dawać osobny temat, zamówimy 3 bluzy takie jak wyżej pisaliśmy i wtedy się zobaczy , czy będą chętni na to.
Bo Ty Yarson 954, masz jakieś tam dojścia?
nie wiem czy takmłądnie się odłaczać od reszty...CZekajmy na koniec:)
i wtedy pomyślimy:)
Ja chętnmy jestem ogarnąć te z mapką, ale zobaczymy jak reszta:)
Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość