Skradziono CBR 1000RR Fireblade 2007 Proszę o pomoc Warszawa
-
adamgranic
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
- Rok produkcji: 2007
Skradziono CBR 1000RR Fireblade 2007 Proszę o pomoc Warszawa
Skradziono Hondę CBR 1000RR 2007 rok. W okolicy ulicy Korkowej, Płowieckiej, przy stacji Neste. Za pomoc w odnalezieniu sprawcy czy motocykla nagroda! adamgranic@gmail.com
Granat
- piotr dzimira
- Motocykl: RN19
- Rok produkcji: 0
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
Re: Skradziono CBR 1000RR Fireblade 2007 Proszę o pomoc Wars
Następne?adamgranic pisze:Skradziono Hondę CBR 1000RR 2007 rok. W okolicy ulicy Korkowej, Płowieckiej, przy stacji Neste. Za pomoc w odnalezieniu sprawcy czy motocykla nagroda! adamgranic@gmail.com
WTF?
Trzeba motor postawić koło łóżka....
- Lukki
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
A jak to wygląda przy tej stacji? Bo nie wiem jak było ustawione moto. Może coś sie uchwyciło na kamerach Neste. A jak nie, to sprawdź, czy nie ma kamer miasta na tej ulicy.
A co do kradzieży, nie moge zrozumieć jak można CENZURA motocykl, czasami to jest jak już członek rodziny i ktoś Ci CENZURA, masakra.
A co do kradzieży, nie moge zrozumieć jak można CENZURA motocykl, czasami to jest jak już członek rodziny i ktoś Ci CENZURA, masakra.
-
lukaszradom
- Motocykl: bylo 2x SC33 jest 1000RR
- Rok produkcji: 2006
kolega Lukki dobrze Ci radzi przejrzyj monitoring w calej okolicy gdzie tylko to bedzie mozliwe z prywatnych kamer i miejskich. Chlopak nawet sie nia nie zdazyl nacieszyc bo moto jeszcze niedawno stalo w zakopanym do sprzedania cos modne sie robi dziabanie motorow coraz wiecej przypadkow zauwazamy co zrobic trzeba sie pilnowac =\
-
adamgranic
Faktycznie kupiłem w Zakopcu w listopadzie a nacieszyłem się do 6 stycznia... Jeśli zobaczycie coś podobnego na jakiejkolwiek aukcji, komisie czy ogłoszeniu dajcie znać. Fakt była dla mnie jak członek rodziny..gwarantuję nagrodę nawet jeśli ktoś wskaże aukcje ze sprzętem i okaże się, że to moja CBR.
Granat
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
ej, nie wiem czy nie widzialem go na allegro okolo tygodnia temu???
[ Dodano: Wto Sty 10, 2012 8:14 pm ]
Idz na Komende, zglos, powiedz im ze nagroda dla znalazcy i dla nich za info, bo czesto te CENZURA maczaja paluchy...
[ Dodano: Wto Sty 10, 2012 8:14 pm ]
Idz na Komende, zglos, powiedz im ze nagroda dla znalazcy i dla nich za info, bo czesto te CENZURA maczaja paluchy...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- JacekJ
- Motocykl: Honda Crosstourer
nie chciałbym sugerować nieuczciwości sprzedającego (tego z Zakopanego), ale zdarzało się już, że pojazd został sprzedany a niedługo potem ginie. Sprzedający dorabiali sobie wcześniej kluczyki i wiedzieli dobrze gdzie szukać maszyny.
To może być tylko ślepa uliczka ale już tak się wielokrotnie zdarzało....warto sprawdzić...
To może być tylko ślepa uliczka ale już tak się wielokrotnie zdarzało....warto sprawdzić...
-
adamgranic
- pit
- Motocykl: sc57a
- Rok produkcji: 2005
Dokładnie. Na początku po zakupie bałem się trochę, bo dostałem tylko 1 kluczyk.JacekJ pisze:nie chciałbym sugerować nieuczciwości sprzedającego (tego z Zakopanego), ale zdarzało się już, że pojazd został sprzedany a niedługo potem ginie. Sprzedający dorabiali sobie wcześniej kluczyki i wiedzieli dobrze gdzie szukać maszyny.
Podstawa dodatkowe zabezpieczenie i zakodowanie kluczyków od nowa.
Jeździłeś nią kiedy ci ukradli czy tam gdzieś parkowała na zimę?
Moto Psycho