Uzywany filtr K&Na warto?
- scitec2
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 900RR sc33
- Rok produkcji: 1997
Uzywany filtr K&Na warto?
Mam w swojej sc28 nowy filtr powietrza, w czerwcu hamowałem swoje moto i wyszedł całkiem niezły wynik 126,7 koni , moto nie było ustawiane ani nic, na zapchanym filtru a mimo wszystko wynik ładny, mam komin Arrowa wiec może to jego zasługa no i zastanawiam sie nad filtrem K7Na jak wiadomo filterki trochę drogie... znalazłem ostatnio 2 używane K&ny za 100 i 130zl , warto kupić używkę? czy one w jakimś stopniu z czasem zużywają się? czy poprostu odrazu po zakupie trzeba kupić preparat do czyszczenia i po problemi? ale czy nie mija się to z celem?
- piotr dzimira
- Motocykl: RN19
- Rok produkcji: 0
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Chyba nie wierzysz w co piszeszpiotr dzimira, . Milion mil a wiesz ile to km prawie 1,4 miliona!! To w ilu motocyklach musiał by jeździć jeden z takich filtrów żeby mieć przebieg ponad 1M!
scitec2, Ceny jak najbardziej dobre dolicz sobie 60 zł na zestaw czyszczący. Tylko wszystko zależy jak były czyszczone i smarowane olejem.
scitec2, Ceny jak najbardziej dobre dolicz sobie 60 zł na zestaw czyszczący. Tylko wszystko zależy jak były czyszczone i smarowane olejem.
Byle do Wiosny 
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
marcinkus pisze:Chyba nie wierzysz w co piszeszpiotr dzimira, . Milion mil a wiesz ile to km prawie 1,4 miliona!! To w ilu motocyklach musiał by jeździć jeden z takich filtrów żeby mieć przebieg ponad 1M!
- piotr dzimira
- Motocykl: RN19