1000rr malowanie
-
godlefas
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Yamaha RN19
- Rok produkcji: 0
1000rr malowanie
siema, jak odróżnić oryginalne owiewki od mode in china- jutro jadę oglądać motor który był niby przemalowany na własne życzenie. i chciałbym sprawdzić czy to oryginalne owiewki. gdzieś są jakieś numery czy coś ?:)
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich:)
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
-
godlefas
- Motocykl: Yamaha RN19
byłem - widziałem. owiewki mode in china. nie oryginalne. motor po incydentach po deklach silnika widać że po szlifie. a reszta praca itd jak najlepszym porządku. wydech two brothers power commander więc praca silnika piękna. na gaz reaguję pięknie
jazde próbną zrobiłem więc prowadził się też ok... i co najważniejsze wydech w środku czysty- bez śladów oleju. przebieg 2300 mil. 2008r 2 właściciel - na następną niedziele pojadę zobaczyć kolejną ,,perfect '' maszynę. ale mój dylemat czy SC57 czy SC59 już jest rozstrzygnięty- zakochałem się od pierwszej jazdy hehe
to chyba na tyle - pozdrawiam wszystkich 
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich:)
-
Marek760i
- Motocykl: S1000RR
- Rok produkcji: 2012
jeszcze masz cos do powiedzenia? ze jestes slepy to nie moja wina, znafcomotobandyta pisze:prawdziwy znawca i koneser się znalazł. jak masz pisać takie bzdury to lepiej nic nie pisz.Marek760i pisze:mniejszych zdjec nie bylo, ale i tak widac z daleka ze chinskie
co do tematu to bez zdjęcia raczej nie odróżnisz chyba że 2 sztuki będą stały obok siebie wtedy rzeczywiście widać.