ŁOŻYSKA GŁÓWKI RAMY 22-1039 ktomoże podać mi ich wymiary ?

Tematy dotyczące modyfikacji i tunningu Hondy Fireblade CBR1000RR SC59 2008-2016
Awatar użytkownika
ks.viki
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: rr 59
Rok produkcji: 0

ŁOŻYSKA GŁÓWKI RAMY 22-1039 ktomoże podać mi ich wymiary ?

Post autor: ks.viki »

;) jak w temacie sprawa pilna moto stoi a tak być nie może , z góry dziękuje za pomoc !
toper-utl
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC33
Rok produkcji: 99

Post autor: toper-utl »

To oznaczenie to allballsowy indeks handlowy zestawu w ktorym sa dwie sztuki lozysk stozkowych, obie takie same 35x55x14 , wg oznaczen iso sa to lozyska 32907 i po takim indeksie nalezy szukac ich w sklepie z lozyskami. Mala lipa ze jak kupisz w sklepie same lozyska to nie bedziesz mial nowych uszczelniaczy i jesli zniszczysz stare bedziesz musial je kupic w aso , w zestawie allballs masz juz wszystko. Osobiscie srednio ufam tym "jajcom" i i ch nie zakladam, ale wiekszosc ludzi na nich lata i sa zadowoleni, nawet w stuncie. Ja kupuje japonskie ntn lub koyo i dokupuje uszczelniacze w aso, przy dobrych znizkach cena jest podobna i wiem co mam.
Awatar użytkownika
ks.viki
Motocykl: rr 59
Rok produkcji: 0

Post autor: ks.viki »

Dzięki za pomoc , temat ogarniam tylko wymiarów nie znałem a n9ie chce mi sie lecieć do sklepu z łożyskami na wymiar w łapie bo jak rozłożę to zaraz skłądam i czasu szkoda ! Wielkie dzięki !!!!
betacd1
Motocykl: była HONDA 929RR jest REPSOL SC57C
Rok produkcji: 2007

Post autor: betacd1 »

Ja kolego zakupiłem z tej firmy latam na gumie 2 lata na nich i jest ok http://allegro.pl/lozyska-glowki-ramy-h ... 36366.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)”